Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στατιστικά. Ιανουάριος 2012

Στατιστικά στοιχεία για τον Ιανουάριο 2012 
Για το tkd greece CLUBS
 
Οι επισκέψεις σας συνεχίζουν και αυξάνονται, επίσης έχουμε περισσότερους επισκέπτες και το ποσοστό των νέων επισκεπτών παραμένει πάνω από το 40%. 
Περισσότερες είναι και οι προβολές των σελίδων που γίνονται από εσάς. 
Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε με τις επισκέψεις σας στο blog και για το ενδιαφέρον σας για τα θέματα και τις αναρτήσεις που δημοσιεύουμε.
Το 2012 "ξεκινά" δυναμικά. 
Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012, είχαμε μηδενισμό των επισκέψεων λόγω του ότι "κλείσαμε" το blog γιατί συμμετείχαμε στην παγκόσμια διαμαρτυρία ενάντια στο SOPA. Εκατομμύρια site σε όλο τον κόσμο "φώναξαν" δυνατά με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στην προσπάθεια να φιμωθεί το ελεύθερο Internet. 
Υπάρχουν ακόμη και άλλες τέτοιες προσπάθειες χειραγώγησης και ελέγχου (PIPA, ACTA), το blog θα ενώσει τις δυνάμεις του με τις αντιδράσεις που υπάρχουν παγκόσμια για αυτές τις "νομοθετήσεις" που είναι ενάντια στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, κύρια μέσα από την προσπάθεια που κάνουν "μεγάλα συμφέροντα" να βάλουν δόκανα ελέγχου στην ενημέρωση, στην επικοινωνία και στην ψυχαγωγία, καθώς και στην κοινωνικότητα (social networks) των χρηστών του internet. 
Όπως πάντα στην κάρτα με την "Επισκόπηση Περιεχομένου" τοποθετήσαμε και Links με τους τίτλους από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις/σελίδες. 
Το blog είναι αφιερωμένο στο ελληνικό ταεκβοντο και στους ανθρώπους και τους οργανισμούς του. Οι σύλλογοι, οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες, οι γονείς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται και αγαπούν το άθλημα του ταεκβοντο είναι η πρωταρχική μας μέριμνα.


Links με τις δημοφιλέστερες σελίδες/αναρτήσεις του blog:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε