Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η Ισπανική Ομοσπονδία Ταεκβοντο έγινε και “Βασιλική”


(Πηγή: masTaekwondo.com, PALACIO DE LA ZARZUELA, La Española recibe el título “Real”, España | masTKD.com | 01:21:00 18/02/2012)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]

Η Ισπανική Βασιλική Οικογένεια μέσω του μεγαλειότατου Βασιλιά Juan Carlos αποδέχτηκε την αίτηση του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (Federación Española de Taekwondo), Jesus Castellanos και απέδωσε τον τίτλο “Βασιλική” στην ομοσπονδία.

Αυτή η πληροφορία δημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον Castellanos στον επίσημο ιστότοπο της ομοσπονδίας. Η κίνηση αυτή τιμά τις μεγάλες επιτυχίες της Ισπανικής Ομάδας του ταεκβοντο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης που έγινε στην Ρωσία, όπου η Ισπανία κατάφερε να κερδίσει τρεις θέσεις για το Λονδίνο 2012.


Η ανακοίνωση στο site της RFET: RFET, Noticias, Real Federación, 17/02/2012) 



Στην ίδια δημοσίευση ο Jesus Castellanos, επίσης πρόεδρος και της Unión Mundial Iberoamericana de Taekwondo (Διεθνής Ένωση Ταεκβοντο Ιβηροαμερικής) και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, λέει επίσης: “Δεν θέλω μόνο να γνωστοποιήσω την επιτυχία του αθλήματος, αλλά και να μοιραστώ μαζί σας την αναγνώριση από την Βασιλική Οικογένεια και της Αυτού Εξοχότητας  D. Juan Carlos I, που αποδέχτηκε το αίτημά μου (που είχε και την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης της ομοσπονδίας) και μας τίμησε με τον τίτλο “Βασιλική”, οπότε πλέον από τον Ιανουάριο γίναμε η Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Ταεκβοντο και προσθέσαμε στο σήμα μας την βασιλική κορώνα.

Έτσι, όπως εξήγει ο πρόεδρός της, το παραδοσιακό σήμα της “Ισπανικής” τώρα θα φέρει στην κορυφή και μια βασιλική κορώνα.

Team masTaekwondo.com
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε