Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Το σωματείο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών


Η ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) δια του Γραμματέα της, Πάνου Μπιτσαξή, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην κ. Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, Πρέσβειρα της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Εύ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρο του Σωματείου «Καλλιπάτειρα» για την βράβευση της από την ΔΟΕ με το Ευρωπαϊκό βραβείο «Γυναίκα & Αθλητισμός» για το έτος 2012.

[σχολιασμός]
Και το άθλημα του ταεκβοντο έχει αθλήτριες, και πάρα πολλές και καλές μάλιστα. Για όσες ενδιαφέρονται μπορούν να δουν τι είναι αυτό το αθλητικό σωματείο, που αναφέρεται στην συγχαρητήρια επιστολή της ΓΓΑ.

Το αθλητικό σωματείο «Καλλιπάτειρα» όπως παρουσιάζεται μέσα από το καλωσόρισμα της προέδρου του, Κατερίνας Παναγοπούλου:


Σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Μέσα από τις ενότητες της νέας μας ιστοσελίδας, πιστεύουμε, ότι δημιουργούμε έναν μοναδικό τρόπο ανοικτής πρόσβασης και επικοινωνίας, με τον οποίο σας παρέχεται η δυνατότητα, όχι στατικά, αλλά, πάντα σε εξέλιξη, να ενημερώνεστε για το έργο μας, τις δραστηριότητές μας, καθώς και για τα μελλοντικά μας σχέδια.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να τονίσω, ότι αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή, για τα μέλη του Σωματείου, τα μέλη του Δ.Σ, καθώς και για μένα προσωπικά, να προσφέρουμε χρήσιμο συλλογικό έργο στην προσπάθεια οικοδόμησης κοινωνικής υπευθυνότητας και μιας νέας, ανανεωμένης αθλητικής φιλοσοφίας, διαμορφώνοντας κοινωνική συνείδηση, η οποία απορρέει από τις αξίες και ιδέες του Ολυμπισμού και του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του Σωματείου, που με την ευαισθησία και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνετε η δυνατότητα να προσφέρουμε στους νέους, διεξόδους ζωής, γεμάτες νόημα και σκοπό για το παρόν και το μέλλον.

Αθλητισμός:  Το πιο ευγενές Κίνητρο Κοινωνικής δραστηριότητας και Δημιουργίας.

Γυναίκα:  Η μορφή που δίνει Έμπνευση και Ζωή στην Ανθρώπινη Ύπαρξη.

Αυτές, οι μεγάλες έννοιες, συναντώνται, με σκοπό να δώσουν υπόσταση και δύναμη στις μεγάλες Ιδέες του Ολυμπισμού και του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Αυτό, επιδιώκει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ".  Μέγιστη τιμή η θέση της Προέδρου για τη συμβολή στην προαγωγή των Σκοπών του.

Κατερίνα Π. Παναγοπούλου
Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης
για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι

Πρόεδρος Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε