Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο πρώην Γ.Γ. της WTF, Πρόεδρος στην ακαδημία της

(Πηγή: WTM, HOME > NEWS > World, Former WTF SG Jin Suk Yang named Chairman of the WTF Academy, Wednesday, February 15, 2012, 16:18:06, WTM editor@wtkmedia.com)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]


Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της WTF, ο Jin Suk Yang, τοποθετήθηκε στην θέση του Προέδρου στην WTF Academy (Ακαδημία της WTF), η Παγκόσμια Ομοσπονδία έκανε επίσημη ανακοίνωση. Το κείμενο που ακολουθεί, αποτελεί δελτίο τύπου από την WTF.
▲ Jin Suk Yang
[Δελτίο Τύπου της WTF]   

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, ο κ. Jin Suk Yang τοποθετήθηκε στην θέση του Προέδρου της Ακαδημίας WTF.

Μετά από μια 5ετή, επιτυχημένη θητεία στην υπηρεσία της WTF και την οικογένεια του τακεβοντο, ο κ. Yang άφησε την θέση που είχε για να αφοσιωθεί στην εκπαίδευση, πράγμα που θα ωφελήσει τον κόσμο του ταεκβοντο. Ως μέρος του θέματος της WTF για το 2012, το “Spreading Hope and dreams to the Youth of the World through Taekwondo” (Απλώνοντας την Ελπίδα και τα όνειρα στην Νεολαία του κόσμου μέσω του ταεκβοντο) θα δοθεί μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση πάνω στην ανάπτυξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ειδικότερα για τους νέους αθλητές/-τριες του ταεκβοντο. Αυτά τα προγράμματα θα εφαρμοστούν στα WTF Continental Youth Camps (Ηπειρωτικά Camps Νεολαίας) ανά το κόσμο, όπως και στο Taekwondo Park που θα εγκαινιάσει την λειτουργία του το 2013.

Η οικογένεια του ταεκβοντο είναι πεπεισμένη ότι ο κ. Yang με την μεγάλη του εμπειρία ως Γενικός Γραμματέας μιας παγκόσμιας ολυμπιακής αθλητικής ομοσπονδίας όπως είναι η WTF, θα δώσει μεγάλη ώθηση και ανάπτυξη στην λειτουργία της WTF Academy και θα δημιουργήσει τις κατευθυντήριες γραμμές για την έρευνα στο άθλημα του ταεκβοντο. Επιπρόσθετα, ο κ. Yang θα επωμιστεί και με τα εκπαιδευτικά αναπτυξιακά προγράμματα για όλους τους αθλητές, προπονητές και διαιτητές σχετικά με το fair play ("Ευ Αγωνίζεσθαι"), την διαπολιτισμική σύσφιξη των σχέσεων φιλίας, το κοινωνικό καθήκον και το Πνεύμα του Ολυμπισμού. 

Ο κ. Yang θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως Πρόεδρος της WTF Academy στις 1 Μαρτίου 2012.

ⓒ World Taekwon Media 2011 (http://www.wtkmedia.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε