Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας, ο Τζέλλος Νικόλαος


ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  


Όσοι παρευρέθησαν δάκρυσαν, ασπάστηκαν, καμάρωσαν. Όσοι απουσίαζαν πληροφορήθηκαν, επιβράβευσαν. Όσοι αμφισβητούσαν σώπασαν και όσοι πίστευαν τελικά δικαιώθηκαν. 
Η ολυμπιακή πρόκριση taekwondo στην κατηγορία των 80 κιλών ανδρών έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, με πρωταγωνιστή τον συντοπίτη μας Τζέλλο Νικόλαο αθλητή του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη. Ο Τζέλλος τα κατάφερε!!! Για άλλη μια φορά υπερασπίστηκε το όνομά του, τη φήμη του, τους τίτλους του και θύμισε σε όλους ότι η κατηγορία των 80 κιλών του ανήκει. 
Αυτοί που κατάφεραν να παρακολουθήσουν τους αγώνες ήταν οι τυχεροί, το θέαμα ήταν απολαυστικό, γεμάτο σασπένς και ανατροπές. Οι κερκίδες ήταν γεμάτες από τους ανθρώπους και των τριών αθλητών, που θέλησαν να εμψυχώσουν από κοντά τον αθλητή τους. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, ανάμεικτα συναισθήματα άγχους, προσμονής, αμφιβολίας, χαράς, αισιοδοξίας, λύπης, πίκρας, απογοήτευσης, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων για όλους, όπου τελικά για τον Τζέλλο κυριάρχησαν η χαρά και η ελπίδα για το όνειρο που τείνει να γίνει πραγματικότητα!
Αντίπαλοί του σε αυτή την αναμέτρηση οι Γκόλτσιος Κωνσταντίνος, αθλητής του Α.Σ. Τίρναβου και ο Νικολαΐδης Ανέστης, αθλητής του Μ. Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης. 8 – 5 υπέρ του Νίκου το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα με τον Γκόλτσιο Κ.. Το σκορ διαμορφώθηκε έτσι μετά τον 1ο  (2 – 0) και 2ο γύρο (2 – 1), σε έναν πραγματικά εντυπωσιακό αγώνα με τεχνικές που ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Να σημειωθεί πως ο αθλητής Γκόλτσιος Κώστας λίγο νωρίτερα, στον 1ο του αγώνα κέρδισε τον Νικολαΐδη Ανέστη.
Δεύτερος αγώνας και αντίπαλος του Τζέλλου ο Νικολαΐδης. Αν και ήταν πίσω στο σκορ με 5 – 1 στον 1ο γύρο και 5 – 4 στον 2ο, ο Τζέλλος Νίκος συγκεντρωμένος πια στον στόχο του και απόλυτα συνειδητοποιημένος για την υπεροχή του δεν άφησε περιθώρια και παρ’ όλες τις δυσκολίες και την έντονη ψυχολογική φόρτιση, κατάφερε να τελειώσει ισόπαλο τον 3ο  γύρο με σκορ 10 – 10. Η αγωνία και η αδρεναλίνη είχαν ξεπεράσει τα όρια τους φτάνοντας στον Χρυσό Πόντο όπου ο Νίκος Τζέλλος με ένα καταπληκτικό διπλό τόλιο βρίσκει το κεφάλι του Νικολαΐδη παίρνοντας 3 πόντους, τελειώνοντας τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αναδείχτηκε νικητής. 
Δύο νίκες χρειαζόταν, δύο νίκες πήρε. Μέλος της ολυμπιακής ομάδας taekwondo της χώρας μας ενόψει των ολυμπιακών αγώνων του 2012, στην κατηγορία των 80 κιλών, επίσημα πια, ο Τζέλλος Νικόλαος. Με αυτή την ιδιότητα θα μας εκπροσωπήσει τον Ιανουάριο στην Ευρωπαϊκή πρόκριση στη Ρωσία για το πολυπόθητο εισιτήριο συμμετοχής του στο Λονδίνο το 2012  και δεν τον σταματάει κανείς…
Να υπενθυμίσουμε πως ο Τζέλλος το 2006 κατέκτησε χάλκινο παγκόσμιο μετάλλιο, χρυσό πανευρωπαϊκό το 2007, αργυρό Μεσογειακό το 2009, αργυρό πανευρωπαϊκό το 2010, στέφτηκε 10 φορές πανελληνιονίκης και έχει 13 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας μας. Ο κοζανίτης αθλητής που βραβεύτηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία taekwondo ως ο καλύτερος αθλητής το 2010 στην Ευρώπη, στην κατηγορία των 80 κιλών ανδρών υπόσχεται σε όλους μας αξέχαστες στιγμές με ανεπανάληπτους νικηφόρους αγώνες στην ευρωπαϊκή πρόκριση. 
    
Το Δ.Σ. του συλλόγου, ο προπονητής του Αλμασίδης Χρήστος, τα μέλη του συλλόγου οι συναθλητές και οι φίλοι καθώς και σύσσωμος ο χώρος του taekwondo συγχαίρουμε τον Τζέλλο Νικόλαο γι’ αυτή του την νίκη και εύχονται καλή επιτυχία και στην ευρωπαϊκή πρόκριση.

[Δελτίο Τύπου του ΑΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, 28/10/2011 19:07]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε