Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν από την WTF

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη για το 9th WTF World Junior Championships (9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν WTF). Για την ακρίβεια "άνοιξε" το online σύστημα για τις δηλώσεις συμμετοχής.


Το site της διοργάνωσης
(κλικ στην εικόνα):

[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]

Αγαπητή οικογένεια του ταεκβοντο,

Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η ευχαρίστηση μου να προσκαλέσω την εθνική ομοσπονδία σας να συμμετέχει στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Εφήβων/Νεανίδων της WTF, το οποίο θα γίνει στις 4~8 Απριλίου 2012, στο Sharm El-Sheikh της Αιγύπτου.


Αναμένω ότι το  9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο  Ε/Ν της WTF θα εξυπηρετήση ως μια ευκαιρία για τους νέους μας, να επιδείξουν τις ικανότητές τους στο μέγιστο τους και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξουν δεσμούς φιλίας με τους συνομήλικούς από όλον το κόσμο.

Σα διαβεβαιώνω  πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο και η Οργανωτική Επιτροπή θα πράξουν το καλύτερο των δυνατοτήτων τους για εξασφαλίσουν της επιτυχία της διοργάνωσης του πρωταθήματος.

Ελπίζω να σας δω όλους στο Sharm El-Sheikh, σας διαβιβάζω τους θερμότερους χαιρετισμούς μου και τις καλύτερες ευχές μου και για το Νέο Έτος.

Ειλικρινά δικός σας,
Chungwon Choue
Πρόεδρος
Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο


[σχολιασμός]
Αν και η ανακοίνωση δεν το λέει, διαφαίνεται όμως η ανησυχία της WTF για την πολιτική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στην Αίγυπτο τον τελευταίο καιρό. Μέσα από αυτή την πρόσκληση-ανακοίνωση γίνεται μια προσπάθεια να καθησυχαστούν οι Εθνικές Ομοσπονδίες Ταεκβοντο που θέλουν να έρθουν στην Αίγυπτο για το Πρωτάθλημα. 
Οι ειδήσεις όμως  που προβάλλονται σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και στα ΜΜΕ μόνο καθησυχαστικά δεν είναι. Αυτή τη χρονική περίοδο η Αίγυπτος βράζει και είναι δικαιολογημένος ο φόβος και η ανησυχία που υπάρχει σχετικά με την ασφάλεια των αποστολών και των αθλητών/-τριων που θα ταξιδέψουν και θα μείνουν στην Αίγυπτο για πάνω από 4 μέρες αγώνων. 
Αν η αναμπουμπούλα στην μεσογειακή χώρα της Αφρικής δεν κοπάσει, πολύ φοβάμαι πως αρκετές χώρες θα προτιμήσουν να μην πάνε στην διοργάνωση. 
Ένα προβεβλημένο αθλητικό γεγονός είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για κάποιους να κάνουν άλλα μοιραία παιχνίδια μόνο και μόνο για να “ακουστούν”...
Ελπίζουμε πως η κατάσταση θα αποκλιμακωθεί και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή.
Επίσης, το site που αναφέρεται στην προκήρυξη:
"Entry Registration 
Entry will be accepted only by online at the OC’s online registration site that will be available from February 10, 2012 through March 10, 2012".
Δεν έχει "ανοίξει" ακόμη μέχρι την στιγμή του γινόταν αυτό το άρθρο, όπως αναφέρει θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Φεβρουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου 2012. Το site της EGYPTIAN TAEKWONDO FEDERATION (Αιγυπτιακή Ομοσπονδία Ταεκβοντο) λειτουργεί, όμως όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε την έκδοση του στα αγγλικά, είναι μόνο στα Αιγυπτιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε