Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η WTF για τις στολές τεχνικών (poomsae) πρωταθλημάτων

(Πηγή: WTF, WTF Notice, WTF Notice on Poomsae Competition Uniform: Mandatory Use & Purchase Info, 4 Apr 2012)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]

 
Σημείωση της WTF για τις Στολές Τεχνικών (Poomsae) Πρωταθλημάτων: Υποχρεωτική χρήση, Αγορά & Πληροφορίες


-     Υποχρεωτική Χρήση των Στολών Τεχνικών (Poomsae) Πρωταθλημάτων, αρχής γενομένης από το Παγκόσμιο Τεχνικό (Poomsae) Πρωτάθλημα Ταεκβοντο 2012 (2012 WTF World Taekwondo Poomsae Championships) -

Η συγκεκριμένη απόφαση της υποχρεωτικής χρήσης των στολών για τα τεχνικά (poomsae) πρωταθλήματα στις διοργανώσεις που θα γίνονται υπό την αιγίδα της WTF, έγινε στην σύσκεψη του Συμβουλίου της WTF και στην Γενική Συνέλευση της WTF που συγκλήθηκε στο Sharm El Sheikh, της Αιγύπτου στις 2 και 3 Απριλίου 2012 αντίστοιχα, όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Τεχνικό (Poomsae) Πρωτάθλημα Ταεκβοντο της WTF καλούνται να φορούν τις κατάλληλες στολές poomsae ανάλογα με τον βαθμό Dan ή Poom που έχουν, με την εφαρμογή αυτού να ξεκινά στο επερχόμενο Παγκόσμιο Τεχνικό (Poomsae) Πρωτάθλημα Ταεκβοντο 2012 (2012 WTF World Taekwondo Poomsae Championships) που θα διεξαχθεί στο Medellin, της Κολομβίας, στις 6~9 Δεκεμβρίου του 2012.


Οι αναγνωρισμένες από την WTF στολές για τους τεχνικούς (poomsae) αγώνες ποικίλλουν ανάλογα με τον βαθμό Dan ή Poom. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις στολές αυτές, ανάλογα με τον βαθμό Poom, τον βαθμό Dan και του high Dan των Grand Masters, παρακαλούμε δείτε στο σχετικό συνημμένο έγγραφο, σας πληροφορούμε ότι η 'Pho' στην σελίδα 13 δεν είναι για να φοριούνται κατά την διάρκεια των αγώνων.
- Αρχείο (List of Poomsae competition uniforms and size
chart)

Για την αγορά των στολών τεχνικών (poomsae) αγώνων από τα μέλη μας, τις εθνικές ομοσπονδίες  και τους συμμετέχοντες στο επερχόμενο
Παγκόσμιο Τεχνικό (Poomsae) Πρωτάθλημα Ταεκβοντο 2012 (2012 WTF World Taekwondo Poomsae Championships) στην Κολομβία, η WTF έχει αποστείλει σχετικό σημείωμα στις 26 Μαρτίου 2012 σε όλες τις εθνικές ομοσπονδίες μέλη μας, με λεπτομέρειες πάνω στις στολές τεχνικών (poomsae) αγώνων και με την λίστα των προμηθευτών αυτών των στολών παγκοσμίως, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες πάνω σε στοιχεία επικοινωνίας με τους προμηθευτές, των τιμών κτλ.
- Αρχείο (WTF letter on Poomsae competition uniform 
26 March 2012)

Οι εθνικές ομοσπονδίες μέλη μας παρακαλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη φόρμα παραγγελίας και να την αποστείλουν σε έναν από τους προμηθευτές. Για τον καθορισμό του μεγέθους των στολών, παρακαλούμε αναφερθείτε στον επισυναπτόμενο κατάλογο με τα διαθέσιμα μεγέθη. Παρακαλούμε να σημειώσετε πως χρειάζεται αρκετός χρόνος μέχρι την παραλαβή των παραγγελιών σας λόγω του απαραίτητου χρόνου αποστολής τους, και γιαυτό σας συμβουλεύουμε να παραγγείλετε το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε βάλει στην παραγγελία σας λεπτομερέστατα στοιχεία σχετικά με την διεύθυνσή σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας και τον αριθμό του fax σας, για την ομοσπονδία/ένωση σας, καθώς και την μέθοδο για την αποστολή της παραγγελίας σας (με πλοίο ή αεροπορικώς) στην φόρμα παραγγελίας επ' ακριβώς.
- Αρχείο (Poomsae competition uniformlist of 

distributors and retail prices)
και
- Αρχείο (Poomsae competition uniformOrder Form)

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν στα τεχνικά (poomsae) πρωταθλήματα παρακαλούνται να τοποθετήσουν πάνω στις φόρμες τους την σημαία και το αναγνωριστικό της χώρας τους με τα τρία γράμματα για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα αυτά. Παρακαλούμε δείτε τις σχετικές οδηγίες για την τοποθέτηση της σημαίας και του αναγνωριστικού πάνω στις φόρμες.
- Αρχείο (Pooomsae competition uniform guidelines on 

NOC code and national flag)

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Στολές Τεχνικών (Poomsae) Πρωταθλημάτων ή για την αγορά τους, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της WTF (WTF Marketing Division) στο 

e-mail: marketing@wtf.org

Συνημμένα:
 * List of Poomsae competition uniforms and size chart

FILE.1 Poomsae competition uniform list of distributors 'n' retail prices
(Φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων, λίστα με τους προμηθευτές και τις τιμές λιανικής)
FILE.2 Poomsae competition uniform Order Form
(Φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων, δελτίο παραγγελίας)

FILE.3 WTF letter on Poomsae competition uniform 26 March 2012
(Η επιστολή της WTF για της φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων, στις 26 Μαρτίου 2012)

FILE.4 Poomsae competition uniform guidelines on NOC code and national flag
(Φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων οδηγίες για την τοποθέτηση του κωδικού χώρας και της σημαίας)

FILE.5 WTF Notice on Poomsae Competition Uniform 4 April 2012
(Η σημείωση της WTF για τις Φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων, 4 Απριλίου 2012)



 

3 σχόλια:

  1. Μήπως ξέρετε πως μπορούμε να τις προμηθευτούμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @taekwondo athlorama
    στο τέλος του άρθρου υπάρχουν 5 αρχεία με όλες τις σχετικές πληροφορίες. Περιέχουν:
    FILE.1 Poomsae competition uniform list of distributors 'n' retail prices (Φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων, λίστα με τους προμηθευτές και τις τιμές λιανικής)
    FILE.2 Poomsae competition uniform Order Form (Φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων, δελτίο παραγγελίας)
    FILE.3 WTF letter on Poomsae competition uniform 26 March 2012 (Η επιστολή της WTF για της φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων, στις 26 Μαρτίου 2012)
    FILE.4 Poomsae competition uniform guidelines on NOC code and national flag (Φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων οδηγίες για την τοποθέτηση του κωδικού χώρας και της σημαίας)
    FILE.5 WTF Notice on Poomsae Competition Uniform 4 April 2012 (Η σημείωση της WTF για τις Φόρμες τεχνικών πρωταθλημάτων, 4 Απριλίου 2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε