Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Στατιστικά. Μάρτιος 2012

Στατιστικά στοιχεία για τον Μάρτιο 2012 
Για το tkd greece CLUBS
 
Οι επισκέπτες του Μαρτίου έφτασαν τους 1791 (2018 τον Φεβρουάριο), οι επισκέψεις τις 4059 (3733 τον Φεβρουάριο), το ποσοστό των Νέων Επισκεπτών έφτασε στο 39% (48% τον Φεβρουάριο) και το ποσοστό των Επισκεπτών που επιστρέφουν στο 70% (52% τον Φεβρουάριο), τέλος ο μέσος όρος του χρόνου εμφάνισης ανά σελίδα κυμάνθηκε στα 2:55 λεπτά της ώρας (2:46 τον Φεβρουάριο).
Παρατηρείται μια μικρή πτώση στις επισκέψεις αλλά και μια μεγάλη άνοδο στους επισκέπτες που επιστρέφουν (κάτι σαν "φανατικοί" οπαδοί του blog).
Σε όλους τους επισκέπτες παλαιούς και νέους θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνετε και μας διαβάζετε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον σας με τις αναρτήσεις και τις πληροφορίες που δημοσιεύουμε και με την ενημέρωση που προσφέρουμε.
Όπως πάντα στην κάρτα με την "Επισκόπηση Περιεχομένου" τοποθετήσαμε και Links με τους τίτλους από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις/σελίδες.
Ξαναβάλαμε την κάρτα που δείχνει την ροή των προβολών των σελίδων που ακολουθούνται στην σειρά από τους επισκέπτες μας και την κάρτα με την Συνοπτική αναφορά των στοιχείων για το blog, οπότε και την καθιερώνουμε.
Το blog είναι αφιερωμένο στο ελληνικό ταεκβοντο και στους ανθρώπους και τους οργανισμούς του. Οι σύλλογοι, οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες, οι γονείς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται και αγαπούν το άθλημα του ταεκβοντο είναι η πρωταρχική μας μέριμνα.


Στο τέλος Μαρτίου τοποθετήσαμε και δυο "παράθυρα" με διαφημίσεις από το σύστημα της Google AdSense. Στα παράθυρα αυτά προβάλλονται διάφορες διαφημίσεις σχετικές ή και άσχετες με το περιεχόμενο του blog (υπάρχει η δυνατότητα να "καθορίσουμε" το περιεχόμενο των διαφημίσεων με διαδικασίες που δίνει η Google, είναι όμως μια σχετικά χρονοβόρα διαδικασία και θα μας πάρει λίγο χρόνο για να το ρυθμίσουμε). Για κάθε ένα κλικ που οι επισκέπτες μας κάνουν στα παράθυρα, ο λογαριασμός του blog "κερδίζει" κάποιο ποσό (περίπου 0,10 ευρώ). Το όλο εγχείρημα είναι σε δοκιμαστική φάση και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα το κρατήσουμε ή όχι. Αν το κρατήσουμε, τα χρήματα που βγαίνουν, θα αποδίδονται με κάποιο τρόπο πίσω στο ταεκβοντο (θα βρούμε με ποια φόρμουλα μπορεί να γίνει αυτό). Είμαστε υπό σκέψη για τα διαφημιστικά "παράθυρα", θα τα αφήσουμε προς το παρόν για να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη και για το αν θα τα κρατήσουμε στο blog.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε