Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

WTF, Ανακοίνωση του Κοινού Camp Εκπαίδευσης Διαιτητών-Προπονητών για τους Ο.Α. Λονδίνο 2012

[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]

Ανακοίνωση - WTF, Προπονητές-Διεθνείς Διαιτητές, Κοινό Camp Εκπαίδευσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 (Suzhou, Κίνα, 8 με 12 Ιουνίου 2012)

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης από την WTF, στις 14 Μαρτίου 2012, είναι μεγάλη μου χαρά να απευθύνω πρόσκληση στους εθνικούς προπονητές της ομάδας σας, για να συμμετέχουν στο WTF Προπονητές-Διεθνείς Διαιτητές Κοινό Camp Εκπαίδευσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, που θα διεξαχθεί στις 8 με 12 Ιουνίου του 2012, στο Suzhou της Κίνας.

Οι εθνικοί προπονητές της ομάδας σας καλούνται να παρακολουθήσουν το camp για νια τριήμερη εκπαίδευση από τις 10 έως και 12 Ιουνίου, ενώ οι διαιτητές θα παρακολουθήσουν το camp πενθήμερης εκπαίδευσης από τις 8 έως και 12 Ιουνίου.


Αυτό το camp έχει ως στόχο να παρέχει στους προπονητές και στους διαιτητές εκπαίδευση με τις πιο ενημερωμένες τεχνικές πληροφορίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα αποτελέσουν το κλειδί για την επιτυχία του ταεκβοντο στους αγώνες του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο 2012.

Σχετικές πληροφορίες περιέχονται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα. Έτσι, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα και να τα επιστρέψετε στην WTF και την αρμόδια Οργανωτική Επιτροπή, που για την ώρα έχει αναλάβει να σας εξυπηρετήσει με τον πιο άνετο τρόπο.

Ανυπομονώ να σας δω όλους στο Suzhou της Κίνας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Jean-Marie Ayer
Γενικός Γραμματέας

Κοιν.: κ. Cui Dalin, Πρόεδρος της Κινεζικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.
 
FILE.1 Outline 2012 WTF Coach-IR Joint Training Camp v5 (Η Προκήρυξη, αρχείο σε μορφή DOC)
FILE.2 2012 April 23-Invitation to Suzhou Camp (Η πρόσκληση, σε μορφή PDF)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε