Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Φιλική Διοργάνωση Αγώνων με συνεργασία ETU, ATU & RTU

Η ETU (European Taekwondo Union, Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντο), η ATU (Asian Taekwondo Union, Ασιατική Ένωση Ταεκβοντο) και RTU (Russian Taekwondo Union, Ρωσική Ομοσπονδία Ταεκβοντο), συμφώνησαν από κοινού, στο περιθώριο της διοργάνωσης του 9ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντο Ε/Ν 2012 (9th WTF World Junior Taekwondo Championship 2012) της WTF, που έγινε στις 4~8 Απριλίου 2012, στην Αίγυπτο, να διοργανώσουν Φιλικούς Αγώνες Ταεκβοντο (Friendship Tournament ETU-ATU-Russia) με αθλητές/-τριες και από τις δυο Ηπειρωτικές Ενώσεις Ταεκβοντο.

European Takewondo Union
(Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντο)

Asian Taekwondo Union
(Ασιατική Ένωση Ταεκβοντο)


Russian Taekwondo Union
Ρωσική Ομοσπονδία Ταεκβοντο


Συγκεκριμένα το άρθρο στο site της ETU, αναφέρει τα εξής:


(Πηγή: European Taekwondo Union > News, Friendship Tournament ETU-ATU-Russia, 11-04-12 22:36)
  

Μια καλή συνεργασία ανάμεσα στις ηπείρους.

Η ETU έκανε μια συμφωνία με την ATU και RTU κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντο Ε/Ν στο Sharm el Sheikh σχετικά με μια φιλική διοργάνωση αγώνων ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ασία.

Αυτή η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 με 14 Οκτωβρίου 2012. Η τοποθεσία θα είναι η Μόσχα. Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν οι κλασσικού τύπου αγώνες ταεκβοντο (ένας προς έναν), ενώ την δεύτερη ημέρα θα γίνουν αγώνες μεταξύ ομάδων ταεκβοντο (ομαδικοί αγώνες 5x5).

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε