Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

SPAIN OPEN 2012

[#]Ισπανία (7 χρυσά, 2 αργυρά και 8 χάλκινα), Γαλλία (2 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα), Τουρκία (2 χρυσά, 2 αργυρά και 6 χάλκινα) και Ρωσία (2 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο)  στις πρώτες θέσεις στο φετινό SPANISH OPEN 2012, στο Alicante της Ισπανίας. 
Πολλές οι συμμετοχές και πολλά και τα διάσημα ονόματα των αθλητών & αθλητριών που βρέθηκαν στα τερέν της διοργάνωσης (δείτε στα αποτελέσματα).


Videos από τους αγώνες στο κανάλι της WTF στο Dartfish:


Το site με πληροφορίες για την διοργάνωση στην Real Federación Española de Taekwondo (Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Ταεκβοντο)


Αρχεία με τα pulls, τα ενημερωμένα pulls, την κατάταξη στα Π/Κ, Ε/Ν και Α/Γ και η κατάταξη των ομάδων και των χωρών από το site της Taekoplan (σε μορφή PDF):

[24/3/2012] (pulls Π/Κ, Σάββατο)
[24/3/2012] (pulls Ε/Ν, Σάββατο)
[24/3/2012] (pulls Α/Γ, Σάββατο)
[25/3/2012] (pulls Α/Γ, Κυριακή)

[24/3/2012] (αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων κατά αριθμό αγώνα για κάθε ομάδα, Σάββατο)
[24/3/2012] (αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων κατά αθλητή για κάθε ομάδα, Σάββατο)
[24/3/2012] (αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων κατά αθλητή για κάθε ομάδα, Κυριακή)

[24/3/2012] (pulls με τα αποτελέσματα Π/Κ)
[24/3/2012] (pulls με τα αποτελέσματα Ε/Ν)
[25/3/2012] (pulls με τα αποτελέσματα Α/Γ)

[24/3/2012] (Τελική Κατάταξη Π/Κ)
[24/3/2012] (Τελική Κατάταξη Ε/Ν)
[25/3/2012] (Τελική Κατάταξη Α/Γ)

[24/3/2012] (Κατάταξη Ομάδων Π/Κ)
[24/3/2012] (Κατάταξη Ομάδων Ε/Ν)
[25/3/2012] (Κατάταξη Ομάδων Α/Γ)

[25/3/2012] (Κατάταξη Χωρών Α/Γ)


(Πηγή: masTaekwondo, ALICANTE, Imágenes del Open de España 2012, España | masTKD.com | 21:16:00 25/03/2012)
(Πηγή: masTaekwondo, RESULTADOS COMPLETOS Spanish Open 2012, España | masTKD.com | 18:55:00 24/03/2012)


--------------------------------------------------
Ξεκινάνε αύριο οι αγώνες στο διάσημο SPANISH OPEN 2012, στο Alicante της Ισπανίας. Ένα αγωνιστικό διήμερο με πολλές και καλές συμμετοχές αθλητών στις διάφορες κατηγορίες. Μαζέψαμε τις πρόσφατες δημοσιεύσεις ξένων άρθρων σχετικά με την διοργάνωση και σας τις μεταφέρουμε, για να πάρετε μια γεύση για το πόσο σημαντική θεωρείται και είναι αυτή η διοργάνωση. 
Ειδικά για φέτος που θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το καλοκαίρι, στο Λονδίνο και όλοι οι δρόμοι του αθλητισμού, των αθλητών & των αθλητριών συγκλίνουν προς την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια και μαζεύει όλο το ενδιαφέρον μας και τα φώτα της δημοσιότητας.

Το site με πληροφορίες για την διοργάνωση στην Real Federación Española de Taekwondo (Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Ταεκβοντο)


Για online πληροφορίες για την εξέλιξη των αγώνων μπορείτε να πάτε στο site της Taekoplan  στην αρχική σελίδα επιλέξτε "Live Results" για να εμφανιστούν οι αγώνες και η εξέλιξη τους, οι σχετικές πληροφορίες ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Δεν βρήκαμε συμμετοχή από Έλληνες αθλητές ή αθλήτριες.

-------------------------------------
(Πηγή: masTaekwondo, ALICANTE, 42 olímpicos estarán en el Open de España, España | masTKD.com | 03:07:00 21/03/2012)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]


42 αθλητές & αθλήτριες της ολυμπιάδας στο SPAIN OPEN 2012

Η πολλά υποσχόμενη και εξαιρετική διοργάνωση προετοιμάζεται για την διεξαγωγή της το σαββατοκύριακο, όλη την εβδομάδα. Το SPAIN OPEN του 2012, θα είναι ένα WTF-G2 (βαθμολογικής) κλάσης πρωτάθλημα και ο εξοπλισμός άρχισε να καταφθάνει στο Alicante στην περιοχή της Valencia καθώς οι εργασίες για την προετοιμασία γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Συμμετοχές χωρών όπως το Μεξικό, η Κίνα, η Γουατεμάλα και Κινεζική Ταϊπέι, που έχουν προκριθεί για να συμμετάσχουν στην επικείμενη ολυμπιάδα του Λονδίνου 2012, βρίσκονται ήδη εδώ, με πολλούς από τους αθλητές & τις αθλήτριες να έρχονται κατευθείαν από την Ολλανδία, όπου και αγωνίστηκαν στο εκεί Dutch Open 2012 που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο.
Η τοποθέτηση του SPAIN OPEN στην βαθμολογική κλάση G-2 από την WTF, θα αποδώσει ενισχυμένη βαθμολογία (μια από τις υψηλότερες ανάμεσα στα ευρωπαϊκά open) στους νικητές, που θα συμπεριληφθεί στην Παγκόσμια Κατάταξη, πριν από την ολυμπιάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής και 42 ολυμπιακής τάξης αθλητές & αθλήτριες θα συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Αντίθετα με το Dutch Open, σε αυτό το open θα συμπεριλαμβάνεται το Video Replay και η τελευταία έκδοση του λογισμικού του PSS της Daedo, το οποίο θα είναι (σχεδόν) το ίδιο με αυτό που θα χρησιμοποιηθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Ομάδα της Ισπανίας δεν ήταν παρούσα στο German Open και στην Ολλανδία, όμως εδώ, στην πατρίδα της, θα παρουσιάσει την πρώτη ομάδα με τους τρεις προκριθέντες για το Λονδίνο 2012 (την Brigitte Yague, τον Nicolas Garcia και τον Joel).

Κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου, 24 και 25 Μαρτίου, το Open θα έχει αγώνες Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών τόσο σε Kyorugi όσο και σε Poomsae, και η Κυριακή είναι η ημέρα που συγκεντρώνει τις σημαντικές (ολυμπιακές) κατηγορίες βάρους.

Την Τρίτη που μας πέρασε, η πανέμορφη παραθεριστική πόλη του Alicante, σκοτείνιασε λόγω βροχής, όμως την επομένη ξαναβγήκε ο ήλιος και επιστρέψαμε στις ηλιόλουστες ημέρες που είχαμε και πιο πριν. Η πόλη άρχισε να δέχεται την άφιξη των περίπου 1000 αθλητών & αθλητριών που θα αγωνιστούν για μια θέση στο βάθρο σε αυτή την πολύ σημαντική Ευρωπαϊκή Διοργάνωση.

Exclusive Team masTaekwondo.com
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com
----------------------------------------------------

(Πηγή: masTaekwondo, ALICANTE, Se realizaron pesajes en Alicante, España | masTKD.com | 00:12:00 23/03/2012)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]


Η ζύγιση των αθλητών/-τριων έγινε στο Alicante

Πολλές εθνικές ομάδες και αθλητές/-τριες που έχουν προκριθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, πέρασαν από την ζυγαριά. Την Παρασκευή θα συνεχιστεί η διαδικασία της ζύγισης και της διαπίστευσης για όσους δεν έχουν περάσει ακόμα από αυτήν.
Ο Damian Villa από το Μεξικό στην ζυγαριά για τα 58-



Όλα μέσα στην πόλη του Alicante υπόσχονται ότι το Open αυτής της χρονιάς θα είναι μια εξαίσια διοργάνωση, και τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα για το επερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή.
 
Για το ποιές θα είναι οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν, η Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (Royal Spanish Taekwondo Federation) ανακοίνωσε πως οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν το Σάββατο στους Π/Κ, στους Ε/Ν και στους μεγάλους.
 
Από την Πέμπτη ο καιρός στο Alicante ήταν ιδανικός και πολλές από τις ομάδες έκαναν ηλιοθεραπεία και πέρασαν λίγη ώρα στην παραλία για ξεκούραση. Θυμειθήτε πως πολλοί αθλητές & αθλήτριες που θα αγωνιστούν σε αυτό το Open συμμετείχαν και στο Dutch Open που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ολλανδία.

Όπως είπαμε και σε προυγούμενο άρθρο, πάνω από 40 συμμετέχοντες αθλητές & αθλήτριες έχουν ήδη προκριθεί για τους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012 και η βαθμολογία που ίσως κερδίσουν εδώ θα είναι πολύ σημαντική για την τοποθέτησή τους σε υψηλότερες βαθμίδες στην Παγκόσμια Κατατάξη της WTF.
 
Θα είμαστε σε ένα συνεχές ρεπορτάζ με το σημαίνει εδώ και θα σας ενημερώνουμαι συνεχώς με ανταποκρίσεις από την Valencia και την ισπανική πόλη του Alicante.
 
Η εθνική ομάδα της Κινεζικής Ταϊπέι
Η εθνική ομάδα του Μεξικό
Η εθνική ομάδα της Χιλής
Η εθνική ομάδα της Ιταλίας
Exclusive Team masTaekwondo.com
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε