Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η ΕΛ.Ο.Τ. ζητά εθελοντές για το ETU, ETC Sub-21 2012

ETU, European Taekwondo Sub-21 Championship (ETC Sub-21)

(Πηγή: ΕΛΟΤ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ., Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012)

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ 
Όπως ήδη γνωρίζετε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό σε συνεργασία  με τον Δήμο Αθηναίων (Οργανισμό Νεολαίας & Άθλησης) και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα διοργανώσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, στις  14-17 Ιουνίου 2012 στο Κλειστό Γήπεδο «Παναγιώτης Γκάζγκας» (ΜΕΤΣ).


Να σημειωθεί εδώ, ότι στην εν λόγω διοργάνωση υπολογίζεται να λάβουν μέρος 38-42 κράτη  και να επισκεφθούν την χώρα μας περισσότεροι από 3.000 «αθλητικοί τουρίστες»  (αθλητές, συνοδοί, γονείς και φίλοι),  που θα παραμείνουν 7-8 ημέρες, έχοντας ως βασικό κίνητρο την συμμετοχή- παρακολούθηση των αγώνων Ταεκβοντό.

Σε αυτή την σημαντική αθλητική διοργάνωση δεν πρέπει να λείψει κανείς. Τα μέλη και οι φίλοι των σωματείων-μελών της ΕΛ.Ο.Τ. μπορούν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα από την συμμετοχή του εθελοντισμού.

Οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν, έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των αγώνων μέχρι και την λήξη τους.

Στους εθελοντές θα παρέχεται χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό, διαπιστεύσεις, στολή καθώς και βεβαίωση συμμετοχής.

Το έντυπο για τη δήλωση συμμετοχής θα το βρείτε εδώ...

Αποστολή δηλώσεων συμμετοχής: eth@elot-tkd.gr

Fax: 210-6820117

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.
-------------------------------------------------
Αυτή είναι η ανακοίνωση-πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο προς όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εθελοντές στην πολύ σημαντική διοργάνωση που θα γίνει στην χώρα μας.


Για την πληροφόρησή σας δείτε το πολύ καλό site του 1ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ταεκβοντο Sub-21:

2 σχόλια:

Σχολιάστε