Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Νέες ημερομηνίες για το Asian Qualification Tournament από την WTF

Η WTF ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες για το Ασιατικό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Λονδίνο 2012.
[η μετάφραση της ανακοίνωσης]
Νέες ημερομηνίες αγώνων για το Ασιατικό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης για τους ΟΑ του Λονδίνου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της επιστολής της 26 Οκτωβρίου 2011 όπου ανακοινώσαμε την επ' αόριστον αναβολή του Ασιατικού Προολυμπιακού Τουρνουά Πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, είχαμε στενή συνεργασία και επικοινωνία με την Ασιατική Ένωση Ταεκβοντο και την Ομοσπονδία Ταεκβοντο της Ταϊλάνδης, για να βρούμε τις νέες ημερομηνίες των αγώνων.
Πολλές διαφορετικές παράμετροι και θέματα λήφθηκαν υπόψιν για να αποφασίσουμε τις νέες ημερομηνίες, όπως, η κατάσταση με την πλημμύρα στην Μπανγκόκ και τα θέματα με τα προγράμματα της προετοιμασίας των MNA (ΕΟΜ, Εθνικές Ομοσπονδίες-Μέλη) που θα συμμετέχουν, άλλα σχετικά και κύρια γεγονότα που είναι να γίνουν κτλ.

Μετά από προσεκτική μελέτη, η WTF επιβεβαιώνει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων για το Ασιατικό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης, οι οποίες είναι οι 26 και 27 Νοεμβρίου 2011.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης επισυνάπτεται εδώ για την καλύτερη πληροφόρηση σας.

Η κατάσταση με την πλημμύρα δεν έχει αποσαφηνιστεί εντελώς ακόμα, μέχρι στιγμής, αλλά έχουμε συμβουλευτεί από την Ομοσπονδία Ταεκβοντο της Ταϊλάνδης πως βαίνει σαφώς βελτιούμενης. Ωστόσο, παρακολουθούμε στενά την όλη κατάσταση.

Εκ μέρους της WTF, της ATU και της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, θα ήθελα να επισημάνω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την κατανόηση σας και την συνεργασία σας για αυτή την ατυχή κατάσταση και ελπίζουμε να σας δούμε στην Μπανγκόκ σύντομα.
Ειλικρινά δικός σας,
Jin Suk Yang
Γενικός Γραμματέας

Κοινοποίηση: Ασιατική Ένωση Ταεκβοντο, Ομοσπονδία Ταεκβοντο Ταϊλάνδης.

Συν. Νέο Πρόγραμμα Διοργάνωσης (2 Νοε. 2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε