Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Στατιστικά. Φεβρουάριος 2012

Στατιστικά στοιχεία για τον Φεβρουάριο 2012 
Για το tkd greece CLUBS
 
Οι επισκέψεις σας σημείωσαν μια μικρή πτώση, από 3.920 επισκέψεις και 8.288 προβολές σελίδας τον Ιανουάριο σε 3.733 και 7.041 αντίστοιχα τον Φεβρουάριο. Την τιμητική τους είχαν οι μόνιμες στήλες/σελίδες. Ο μέσος όρος των επισκέψεων από νέους επισκέπτες ανέβηκε πάνω από το 45%, πράγμα που σημαίνει πως ένας στους δυο επισκέπτες βλέπει το blog για πρώτη φορά. Καλωσορίζουμε τους νέους μας επισκέπτες.
Σε όλους τους επισκέπτες παλαιούς και νέους θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνετε και μας διαβάζετε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον σας με τις αναρτήσεις και τις πληροφορίες που δημοσιεύουμε.
Όπως πάντα στην κάρτα με την "Επισκόπηση Περιεχομένου" τοποθετήσαμε και Links με τους τίτλους από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις/σελίδες.
Προσθέσαμε μια ακόμη κάρτα που είναι ενδεικτική της ροής των προβολών των σελίδων που ακολουθούνται στην σειρά από τους επισκέπτες μας. Επίσης η Google άλλαξε την εμφάνιση των στατιστικών στοιχείων στα Analytics εργαλεία και εμπλούτισε τις διάφορες επιλογές εμφάνισης με πάρα πολλά νέα στοιχεία και τρόπους, μας άρεσαν οι καινούριες μορφές εμφάνισης των στοιχείων. Επίσης στο τέλος προσθέσαμε και μια κάρτα με την Συνοπτική αναφορά των στοιχείων για το blog.
Το blog είναι αφιερωμένο στο ελληνικό ταεκβοντο και στους ανθρώπους και τους οργανισμούς του. Οι σύλλογοι, οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες, οι γονείς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται και αγαπούν το άθλημα του ταεκβοντο είναι η πρωταρχική μας μέριμνα.


Links με τις δημοφιλέστερες σελίδες/αναρτήσεις του blog:
...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε