Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Από όλα έχει ο μπαξές!

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, η λιακάδα τις τελευταίες ημέρες μας δίνει την δυνατότητα για λίγη ευθυμία. Ο μουντός καιρός του χειμώνα με τα κρύα, τα χιόνια, τους αέρηδες και τον γκρίζο συννεφιασμένο ουρανό πάνω από τα κεφάλια μας, μας έδινε ακόμη μια αιτία για την μιζέρια που όλοι, λίγο-πολύ, κουβαλάμε μέσα μας. 
Η λιακάδα βέβαια δεν έδιωξε την μιζέρια, έδιωξε όμως την εξωτερική αιτία και μας έδωσε μια αμυδρή νότα αισιοδοξίας. Μέσα σε αυτή την "ευκαιρία ευτυχίας", έστω και προσωρινής, βρήκαμε και μια "εύθυμη" ανάρτηση στο masTaekwondo. 
Σκεφτήκαμε να την αναρτήσουμε, έτσι για να σας δώσουμε την δυνατότητα για ένα μικρό πονηρό χαμόγελο...
Υπάρχει κάποια σχέση με το άθλημα μας και ταιριάζει απόλυτα με την γνωστή ρήση, που λέει: "πενία τέχνας απεργάζεται".

Logan Campbell & Hugo Phillips

(Πηγή: masTaekwondo, LONDON 2012From brothel to Olympic hopeful,Νέα Ζηλανδία | masTaekwondo + | 16/03/2012 3:23:00)

Από τον οίκο ανοχής σε ολυμπιακή ελπίδα
Αφεντικό πρακτορείου συνοδών επιστρέφει ως αστέρι του ταεκβοντο.


Ένας μαχητής του Όκλαντ, που άνοιξε έναν οίκο ανοχής για να μπορέσει να πληρώσει τα έξοδα της πορείας του προς την Ολυμπιάδα του Λονδίνου, μπήκε στην λίστα με τα ονόματα για την εθνική ολυμπιακή ομάδα ταεκβοντο της Νέας Ζηλανδίας.

Το 2009, ο Logan Campbell άνοιξε έναν οίκο ανοχής κοντά Karangahape Rd με επιχειρηματικό συνέταιρο τον Hugo Phillips. Δείτε: (The Guardian, Taekwondo athlete opens escort agency to fund Olympic challenge) & (BBC NEWS, Olympic hopeful opens NZ brothel)

Ο τότε ο 23-χρονος αθλητής, ήλπιζε έτσι ότι βρήκε τον τρόπο να πληρώσει για τα φετινά τουρνουά, από τα κέρδη της πορνείας.

Εκείνη την εποχή, ο Campbell είπε ότι ελπίζει να μαζέψει μέχρι και 300.000$, από την επιχείρηση "κόκκινο φως" στην οδό Cross St, και πίστευε ότι με αυτά τα χρήματα στην διάθεση του, θα είχε μια πραγματική προοπτική για μετάλλιο.

Το 2010 ο Campbell και ο Phillips πούλησαν τον οίκο ανοχής. Κατάλαβαν ότι, η επιχείρηση δεν είχε και τόσο μεγάλη άνθηση.

Ο Campbell Κάμπελ τερμάτισε μέσα στην 16άδα στους Α[68-] στο Πεκίνο, αφού έχασε στον πρώτο του αγώνα ενάντια στον παγκόσμιο πρωταθλητή Yu-Chi Sung από την Ταϊβάν, ο οποίος κατάφερε να πάρει χάλκινο μετάλλιο.

Όταν ρωτήθηκε τότε για την επιχείρησή του, πίσω στο 2009, ο Campbell πρόθυμα απάντησε, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν "νταβατζής" με την παραδοσιακή έννοια του όρου. (Δείτε: Hi I'm Logan Campbell, I made this site to help me earn some money for my 2012 Olympic Quest...)

"Όταν ο κόσμος σκέφτεστε έναν προαγωγό, έχει την εικόνα ενός άντρα που στέκεται σε κάποια γωνιά του δρόμου φορώντας χρυσές αλυσίδες. Όμως και πάλι είναι μια σκληρή δουλειά. Είμαι ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου συνοδών".

Όμως τα σχέδιά του δεν πήγαν και τόσο καλά σε σχέση με τους επίσημους του ταεκβοντο.


Logan Campbell, From Wikipedia, the free encyclopedia
Το 2009, ο διευθυντής χρηματοδότησης της Νέας Ζηλανδίας ο John Schofield, είπε ότι, οι δουλειές του Campbell δεν θα επηρεάσουν την συμμετοχή του, θα πρέπει όμως να ληφθούν  υπόψη όταν επιλέχθηκε για διεθνή συμμετοχή.

"Η επιλογή λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τις επιδόσεις, αλλά και την ικανότητα του αθλητή να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για την νεολαία της χώρας".

Η απόπειρα του Campbell να μπει στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων δεν είναι και η πρώτη επιλογή για ένα αθλητή.

Ο κολυμβητής Toni Jeffs χρηματοδοτήθηκε από ένα στριπτιτζάδικο για τους αγώνες στην Βαρκελώνη και το 1999 αποκαλύφθηκε ότι, η ελπιδοφόρα για την Ολυμπιάδα αθλήτρια από το Sydney, η ποδηλάτισσα Nicole Tasker, εργαζόταν ως lap dancer σε ένα κλαμπ στο Όκλαντ για να συγκεντρώσει τα χρήματα.

Η Robin Cheong (αριστερά) and ο Vaughn Scott
Ο Campbell, που θα αγωνιστεί στα Α[68-], επιλέχθηκε μαζί με τον γεννημένο στην Νότια Αφρική αλλά κάτοικο του Όκλαντ, Vaughan Scott στα Α[80-] και την Robin Cheong στις Γ[57-].
Robin Cheong, From Wikipedia, the free encyclopedia
Vaughn Scott, zimbio, pictures

[το άρθρο συνεχίζεται με πληροφορίες σχετικά με τους αθλητές και την ολυμπιακή ομάδα της Νέας Ζηλανδίας...]

(Πηγή: stuff.co.nzFrom brothel to Olympic hopeful, Last updated 07:44 14/03/2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε