Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

O Juan Manuel Lopez στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης

(Πηγή: masTaekwondo, Juan Manuel López debió ser hospitalizado, Mexico|masTKD.com|03/02/2012, 2:43:00)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]

Ο πρόεδρος της Μεξικάνικης Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (FMTKD, Federación Mexicana de Taekwondo) κατέληξε κλινήρης λόγω μιας πολύ ισχυρής σωματικής εξάντλησης και με σοβαρό υποσιτισμό (λόγω ελλιπούς και ακανόνιστης σίτισης), ως αποτέλεσμα του άγχους και της διεκπεραίωσης βαρύ φόρτου εργασίας που είχε τον τελευταίο καιρό. Ο Juan Manuel López Delgado ευχαρίστησε μέσω του Facebook λογαριασμού του, όλους όσους του έστειλαν ευχές, για την υποστήριξη και την αγάπη τους.  

http://www.femextkd.net/
Ο πρόεδρος της FMTKD σε λιγότερο από ένα μήνα πραγματοποίησε τρεις διεθνείς περιοδείες: στην Νότια Κορέα, στην Σουηδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αντιμετώπισε καταστάσεις που τον οδήγησαν σε σωματική υπερφόρτωση για πολλές συνεχόμενες μέρες με συνέπεια να αναγκαστεί να εισαχθεί σε νοσοκομείο στη μεξικανική πόλη Aguascalientes.

Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του, αφού οι γιατροί κρίνουν ότι η πορεία της ανάκαμψης του οργανισμού του είναι ικανοποιητική.

Team masTaekwondo.com
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com

[σχολιασμός]
Άμα το αγαπάς το άθλημα, μέχρι και στο νοσοκομείο μπορεί να καταλήξεις για χάρη του...
Ευχόμαστε περαστικά στον πρόεδρο της FMTKD.

3 σχόλια:

  1. Για να προλάβουμε ανάλογο περιστατικό στην δικιά μας Ομοσπονδία προτείνω άμεση και υποχρεωτική λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και πολυβιταμινών από όλο το Δ.Σ., μην μας βάλουν να πληρώνουμε και τίποτα νοσήλεια μέσα σε αυτή την κρίση! Ά και μην ξεχάσουμε κομμένο και το κάπνισμα (ιδίως τα πούρα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaaxaaaxa ta ksereis kai esi ta poura ee
    ego leo na tous dosoume kai ligi auksitiki ormoni mpas kai boithisei ligo sto na pernoun grigores apofaseis !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβάμαι ότι η αυξητική θα έχει αντίθετα αποτελέσματα φίλε Fights, θα αρχίσουν να έχουν αυξημένες απαιτήσεις από τα σωματεία οπότε άστο καλύτερα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε