Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η Ιταλία είναι έτοιμη για το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Πρόκρισης

(Πηγή: masTaekwondo.com, KAZÁN 2012, Italia se reporta lista para el Clasificatorio de Europa,  Italia, | masTKD.com | 01:19:00 19/01/2012)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]

Η Ιταλική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (FITA, Federazione Italiana Taekwondo) ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη για την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης για τους ΟΑ του Λονδίνου 2012 (WTF European Qualification Tournament for London 2012 Olympic Games), που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην πόλη Kazan της Ρωσίας.

 


Ο καιρός στο Kazan της Ρωσίας, 19/1/2012


Η ομάδα της Ιταλίας που θα αποσταλεί στην παγωμένη πόλη της Ρωσίας, αποτελείται από τρεις  αθλητές/-τριες, λόγω του ότι στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης, που έγινε πέρυσι στο Baku του Αζερμπαϊτζάν, οι Ιταλοί κατάφεραν να πάρουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια, με τον καλύτερό τους αθλητή, τον Mauro Sarmiento [taekwondodata], στα Α[80-].


Σε αυτό το τουρνουά η Ιταλία ως χώρα, θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα εισιτήρια μπορέσει ακόμα, για το Λονδίνο 2012. Οι Federica Mastrantoni [taekwondodata] στα Γ[49-], Veronica Calabrese [taekwondodata] στα Γ[57-] και Carlo Molfetta [taekwondodata] στα Α[80+], θα είναι εκεί για να το πετύχουν.

Το Ευρωπαϊκό Τουρνουά είναι και το τελευταίο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η διοργάνωση θα γίνει στις 27 με 29 Ιανουαρίου 2012.


MasTaekwondo.com Team
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε