Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

GB TAEKWONDO, Επίσημο ενημερωτικό φυλλάδιο 31/01/2012

(Πηγή: GB TAEKWONDO, OFFICIAL NEWSLETTER, 31/01/2012)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]

To επίσημο ενημερωτικό φυλλάδιο (ηλεκτρονική έκδοση) από το GB Taekwondo (Ταεκβοντο Μεγάλης Βρετανίας), που εκδόθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2012:

40 ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: Θα πρέπει να είναι το 2012 EUROPEAN CHAMPIONSHIPS (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012)!
Η σύνθεση της ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μεγάλης Βρετανίας θα ανακοινωθεί την Δευτέρα, 26 Μαρτίου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι η τελευταία σου ευκαιρία να βρεθείς κοντά στους καλύτερους αθλητές/-τριες της Ευρώπης, λίγες μόνο εβδομάδες πριν τους αγώνες στο Λονδίνο!
=======================================
ΑΙΜΑ, ΙΔΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΟΣΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ   ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ
Δεν υπάρχει ξεκούραση για την ομάδα του GB Taekwondo, καθώς επιστρέφει στην πατρίδα, με τους ΟΑ του Λονδίνου 2012 μόνο 6 μήνες μακριά.
Προετοιμάζονται σκληρά, ακόμα και πριν από τα Χριστούγεννα, σε μια φάση της προετοιμασίας που ονομάζεται "γενική προετοιμασία", κάτω από την καθοδήγηση του Τεχνικού Προπονητή Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης, Neil Parsley.


ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΟΤΟ" ΤΟΥ PARSLEY!
Αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλής δημοσιεύσεις, του Τεχνικού Προπονητή Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης του GB Taekwondo, του Neil Parsley, στο tweet, από το "Βιβλίο του Parsley". Στείλτε μας τα δικά σας αγαπημένα μηνύματα στο tweet και θα τα συμπεριλάβουμε στην  επόμενη έκδοση του ηλεκτρονικού μας φυλλαδίου.
1. Knock knock... Who's there? Second place. Second place who? EXACTLY!!!
2. It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog!
3. Some people want it to happen, some wish it to happen, others make it happen!
4. Hard work beats talent, when talent doesn't work hard!
5. Dedication + Determination = DOMINATION!!!!
(σημείωση: Δεν κάναμε την μετάφραση για να μην αλλοιώσουμε το νόημα και τα λογοπαίγνια που γίνονται στην αγγλική γλώσσα)  
=======================================
ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ GB TAEKWONDO
Για την Μεγάλη Βρετανία "έκλεισε" μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στο ταπί, και με πολύ μεγάλη απόσταση να έχει διανυθεί.
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Sarah Stevenson ολοκλήρωσε μια από τις πιο επιτυχημένες αγωνιστικές της χρονιές, με μια "τριάδα" βραβείων. Το βραβείο "The Sunday Times Sportswoman of the Year 2011", το "The Sports Journalist Association's Committee Award" και την εξέχουσα διάκριση MBE στην "the Queen's New Year's honours list".
[διαβάστε περισσότερα, στα αγγλικά]
=======================================
Η JONES "ΚΛΩΤΣΑ" ΤΟΝ JONATHAN ROSS
Η Jade Jones που είχε ένα φανταστικό 2011, ξεκίνησε το νέο έτος με κάποιους ασυνήθιστους αντιπάλους, τον κωμικό  John Bishop, τον επιστήμονα professor Brian Cox και τον TV host Jonathan Ross, που ένιωσαν την δύναμη της 18χρονης αθλήτριας, στην επίδειξή της, στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή του Ross.
=======================================
ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το GB Taekwondo καλωσόρισε τον υπουργό Iain Duncan Smith στην ακαδημία μας στο Manchester, όπου εγκαινιάσαμε το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα 'Opportunity Kicks'. 
Το πρόγραμμα του East Manchester 'Opportunity Kicks', αποτελεί μια προσπάθεια που βασίζεται στην ανοιχτή συμμετοχή, ανοιχτή προς την κοινωνία, που αποσκοπεί να παρέχει στα παιδιά, της υποβαθμισμένης περιοχής, την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα άθλημα, που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαν την δυνατότητα και την πρόσβαση να συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε