Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η Κολομβία θα φιλοξενήσει το 7th WTF World Taekwondo Poomsae Championships 2012

(Πηγή: WTF, Outcome of e-vote on the bid to host the 7th WTF World Taekwondo Poomsae Championships, 12 Jan 2012) [μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]


Μετά από ψηφιακή ψηφοφορία μέσω internet (e-vote) στην WTF, αποφασίστηκε πως η διοργάνωση του 7ου WTF Παγκόσμιου Τεχνικού (ΠΟΥΜΣΕ) Πρωταθλήματος για το 2012 θα φιλοξενηθεί από την Κολομβία στην πόλη Medellin. Η ανακοίνωση της WTF δεν αναφέρει τις ημερομηνίες διεξαγωγής.

Διαβάστε το άρθρο:

Τα αποτελέσματα της ψηφιακής ψηφοφορίας (e-vote) έβγαλαν από την κάλπη την χώρα που θα φιλοξενήσει το 7ο WTF Παγκόσμιο Τεχνικό (ΠΟΥΜΣΕ) Πρωτάθλημα



Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας αποστέλλω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς και τις καλύτερες ευχές μου για το Νέο Έτος.

Από τις 27 Δεκεμβρίου 2011 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2012, εγώ, ως Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, σας κάλεσα σε μια ψηφιακή ψηφοφορία (e-vote) για την επιλογή της χώρας που θα φιλοξενήσει το 7ο WTF Παγκόσμιο Τεχνικό (ΠΟΥΜΣΕ) Πρωτάθλημα, σύμφωνα με το άρθρο 8.8 του Καταστατικού της WTF.

Η ψηφιακή ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του Συμβουλίου της WTF κατέδειξε ότι, η πόλη Medellin της Κολομβίας θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το 7ο WTF Παγκόσμιο Τεχνικό (ΠΟΥΜΣΕ) Πρωτάθλημα που θα γίνει το 2012. Οι  ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα ήθελα να σας μεταφέρω την εκτίμηση μου προς το Συμβούλιο της WTF, για την συμμετοχή του σε αυτή την ψηφιακή ψηφοφορία (e-vote) που έγινε μέσα στην περίοδο των εορτών.

Είναι η ειλικρινής μου ελπίδα ότι, το  7ο WTF Παγκόσμιο Τεχνικό (ΠΟΥΜΣΕ) Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Medellin της Κολομβίας θα είναι ένα καλά οργανωμένο και αξιομνημόνευτο γεγονός.

Ειλικρινά δικός σας,
Chungwon Choue
Πρόεδρος 

της 
Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντο

Συνημμένα: Final Results of E-vote (Τελικά αποτελέσματα της ψηφιακής ψηφοφορίας)
FILE.1 Final_results_of_e-vote.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε