Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

3 αθλητές του Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ στην Κροατία

3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Αναχωρούν για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας οι πρωταθλητές του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη όπου το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν σε ακόμη ένα A-class Διεθνές πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μάλιστα είναι βαθμολογούμενο. Η συμμετοχή τείνει να ξεπεράσει τους 1.200 αθλητές απ’ όλες τις χώρες του κόσμου και ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις κατηγορίες, εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών.

Οι αθλητές από τον σύλλογο της πόλης μας, της Κοζάνης, Γρίβας Γεώργιος του Ιωάννη και Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κωνσταντίνου θα συμμετάσχουν ως μέλη της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία των εφήβων. Ο τρίτος αθλητής που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα ως μέλος του συλλόγου μας όμως είναι ο Τζέλλος Νικόλαος του Ιωάννη και θα αγωνιστεί στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών ανδρών. 
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ο Τζέλλος Νικόλαος στις 27 Οκτωβρίου 2011 αναδείχτηκε νικητής της προολυμπιακής πρόκρισης στην κατηγορία του, στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης. 
 
Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου κύριος Αλμασίδης Χρήστος.
     
Το Δ.Σ. εύχεται στους αθλητές και στον προπονητή καλό ταξίδι και καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε