Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - Σεμινάριο από τον κορεάτη εκπαιδευτή Junwoo Lee

Μεγάλη επιτυχία είχε το σεμινάριο επίδειξης του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.
Ολοκληρώθηκε  το σεμινάριο επίδειξης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που πραγματοποιήθηκε Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τον αθλητικό σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας



Δεκάδες γονείς, αθλητές αλλά και άνθρωποι που αγαπάνουν το άθλημα και θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το ταεκβοντο επισκέφθηκαν τον αθλητικό σύλλογο που βρίσκεται επί της οδού Πάροδος Κωστή Παλαμά 8, 3ος όροφος. Την «παράσταση» εκτός από τους μικρούς αθλητές, «έκλεψε» όπως ήταν αναμενόμενο ο κορεάτης δάσκαλος Junwoo Lee από το πανεπιστήμιο Yong In, παραδίνοντας μαθήματα στους μικρούς αθλητές και διδάσκοντας με ασκήσεις υψηλής τεχνικής. 

Τα τελευταία χρόνια ο καβαλιώτικος σύλλογος έχει φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία και άλλους κορεάτες δασκάλους, καθώς τέτοιες εκδηλώσεις συμβάλουν στην ανάπτυξη και ανάδειξη του αθλήματος, βελτιώνουν και αναπτύσσουν το άθλημα αλλά και το επίπεδο των αθλητών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την στήριξη τους, στην υλοποίηση αυτού του σεμιναρίου, και θα συνεχίσουμε ευελπιστώντας στην πραγματοποίηση και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων. 

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σ.Ο.Α.Τ. Τρικάλων για την συνεργασία του σε αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε