Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αγωνιστικό σεμινάριο taekwondo στα Τρίκαλα

[Δελτίο τύπου]

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAEKWONDO ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Σ.Ο.Α.Τ. Τρικάλων ανέλαβε την οργάνωση και την άρτια διεξαγωγή του αγωνιστικού σεμιναρίου taekwondo την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011. Η διοργάνωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, φτάνοντας τις 150 συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Ο σύλλογος της Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τόσο εποικοδομητικό σεμινάριο και να στερήσει τις γνώσεις από τους αθλητές της, γι’ αυτό και έδωσε το παρόν.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο προφέσορας του Πανεπιστημίου Yong In, το οποίο εδρεύει στη Νότια Κορέα, ο κύριος Park μαζί με τους δύο βοηθούς του. Ο κύριος Park είναι από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο του taekwondo οπότε έχει να δώσει πολλά ακόμη στους νέους αθλητές και σίγουρα ήταν μοναδική εμπειρία για όσους παρευρέθηκαν στο σεμινάριο.
Επιδείχθηκαν και αναλύθηκαν καινούργιες αγωνιστικές τεχνικές για τους αθλητές, γεγονός που εμπλουτίζει την "συλλογή εμπειριών" τους. Μ’ αυτό τον τρόπο θέλησαν να μυήσουν τα παιδιά σε νέες τεχνικές όπου μέσα από την οπτική παρουσίαση και την πρακτική εξάσκηση, να τις εκτελέσουν ξανά και ξανά ώστε τις εμπεδώσουν καλύτερα και να τις οικειοποιηθεί το σώμα τους ώστε να τις τελειοποιήσουν. Όλα όσα παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο, στόχο έχουν να εξελίξουν τους αθλητές, να τους βελτιώσουν και να τους πάνε ένα σκαλοπάτι ποιο πάνω σ’ αυτό που κάνουνε. Απώτερος σκοπός όλου αυτού είναι να φτάσουμε στο σημείο όπου οι αθλητές θα εντάξουν και μέσα στον αγώνα τους τις αγωνιστικές τεχνικές τις οποίες διδάχθηκαν στο σεμινάριο.

Το Δ.Σ. της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης επιθυμεί να συγχαίρει τον σύλλογο Σ.Ο.Α.Τ. Τρικάλων για την σπουδαία διοργάνωση που επ’ άξια έφερε εις πέρας. Συγχαρητήρια σε όλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε