Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ETU, Τελική κατάταξη για τα Poomsae 2011


ETU, Η τελική κατάταξη αθλητών & αθλητριών Poomsae 2011

(Πηγή: ETU, A-Class Poomsae Ranking 2011 Final, 20/11/2011)

Η ETU δημοσίευσε την τελική κατάταξη των αθλητών και αθλητριών από τα Τεχνικά (Poomsae) Πρωταθλήματα. Οι κατάταξη περιλαμβάνει όλα τα αποτελέσματα από τις διοργανώσεις που έγιναν μέσα στο 2011. Είναι τελική για το 2011 γιατί μέχρι το τέλος του έτους δεν θα γίνουν άλλες τέτοιες διοργανώσεις. Σύμφωνα με το κείμενο που συνοδεύει το αρχείο με την κατάταξη αναφέρονται τα εξής (μεταφράζουμε από τα αγγλικά):
Η κατάταξη της ETU για τις A-Class Διοργανώσεις με τα Τεχνικά (Poomsae) Πρωταθλήματα και Τουρνουά έχει ολοκληρωθεί (έχει κλείσει) για το 2011. Συμπεριλαμβάνει όλα τα ETU A-Class Τουρνουά που έγιναν μέσα στο 2011, και είναι τα:

Spanish Open, Belgium Open, Danish Open, Finnish Open, Austrian Open, Hungarian Open και Portugal Open. 

Εδώ μπορείτε να δείτε την κατάταξη (αρχείο PDF, στα αγγλικά)

Περιλαμβάνει τις κατηγορίες, Νεανίδων, Εφήβων, Γυναικών 1, Ανδρών 1, Γυναικών 2, Ανδρών 2, Master Γυναικών 1, Master Ανδρών 1, Master Γυναικών 2, Master Ανδρών 2 και Master Ανδρών 3.


Ο βασικός λόγος που κάνουμε την αναδημοσίευση είναι για να καταδείξουμε το πόσο σημαντικά είναι και τα Τεχνικά (Poomsae) Τουρνουά στην Ευρώπη και τον κόσμο. Η παρουσία σε αυτές τις λίστες κάποιου Έλληνα ή Ελληνίδας, είναι λιγοστές και σας τις παραθέτουμε:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε