Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η WTF υπόγραψε σύμφωνο συνεργασίας με την A.K.O.M.


Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Taekwondo (WTF) υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Κορεατική Ένωση Παραδοσιακής Ιατρικής (AKOM) σε μια τελετή που έγινε στη Σεούλ της Κορέας στις 18 του Οκτώβρη 2011.


Η συμφωνία υπεγράφη από τον πρόεδρο της WTF κ. Chungwon Choue και από τον κ. Jeong-gon Kim πρόεδρο της AKOM, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ένωσης.

Ο κύριος στόχος του συμφώνου είναι να συμβάλει στην περαιτέρω παγκοσμιοποίηση και την προώθηση του ταεκβοντο και της Κορεατικής παραδοσιακής ιατρικής ως οι δυο κύριοι εκπρόσωποι του Κορεατικού έθνους. Η πολεμική τέχνη του ταεκβοντο προέρχεται από την Κορέα και  έγινε Ολυμπιακό άθλημα το 2000.

Στο πλαίσιο του συμφώνου, οι δύο οργανώσεις συμφώνησαν να συνεργαστούν πλήρως για την προώθηση του ταεκβοντο της Κορεατικής παραδοσιακής ιατρικής με την αποστολή ιατρών που χρησιμοποιούν φάρμακα από βότανα στις μεγάλες διοργανώσεις ταεκβοντο που γίνονται υπό την αιγίδα της WTF για να παρέχουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους συμμετέχοντες αθλητές.

"Η συνεργασία μας, μέσω αυτής της συμφωνίας της, θα βοηθήσει στην περαιτέρω προώθηση (και προβολή) του ταεκβοντο και της Κορεατικής παραδοσιακής ιατρικής», δήλωσε ο πρόεδρος της WTF κ. Choue.

Στις 10 Οκτωβρίου, έγινε μια επίδειξη διάρκειας 20 λεπτών από την Ομάδα Επιδείξεων Ταεκβοντο της WTF κατά την διάρκεια του εορτασμού της 6ης Korean Oriental Medicine Day στο κτήριο της AKOM. Η επίδειξη προκάλεσε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των συμμετεχόντων στην τελετή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε