Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΤΑΒΕ, 1ο CAMP Αθλητών 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Hadi Saei και Henk Meijer μαζί στην Ελλάδα
 
Πηγή: masTaekwondo.com, Hadi Saei y Henk Meijer juntos en Grecia,
Grecia | M. Rojas | 01:51:00 06/09/2011

Στην μικρή πόλη Ψακούδια στη βόρεια Ελλάδα, βρέθηκαν δύο θρυλικές μορφές του παγκόσμιου ταεκβοντο για να παρέχουν την συμβολή τους σε ένα σεμινάριο μίας εβδομάδας που διοργανώθηκε από την Ένωση Ταεκβοντο Βόρειας Ελλάδας. 


Θεωρείται από πολλούς ως το ότι καλύτερο έχει δώσει το ταεκβοντο στην ιστορία του αθλήματος μας, ολυμπιονίκης δύο φορές, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θεωρείται ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία της χώρας του, ο Hadi Saei Bonehkohal από το Ιράν ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει μέρος στην εκδήλωση αυτή.
Μαζί του ήταν και ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής που κέρδισε τίτλο ως δυτικός μέσα στην Κορέα (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 1985), ο πρώην προπονητής της ολυμπιακής ομάδας στη Γαλλία και στην Ολλανδία, και επί του παρόντος, εθνικός προπονητής της Ελλάδας: Henk Meijer.
Αυτοί οι δύο θρύλοι του taekwondo, έδωσαν ένα σεμινάριο και την κατάρτιση τους για μια εβδομάδα, σε συνολικά 90 έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που χωρίζονταν σε ομάδες των παιδιών/κορασίδων, εφήβων/νεανίδων και ενηλίκων.
Ο Hadi, είναι ίσως ο πιο γνωστός αθλητής του ολυμπιακού ταεκβοντο όλων των εποχών, ο πρωταθλητής με τρία ολυμπιακά μετάλλια σε τρεις συνεχόμενους ολυμπιακούς αγώνες: Χάλκινο στο Σίδνεϊ το 2000, χρυσό στην Αθήνα το 2004 και το χρυσό στο Πεκίνο το 2008. Για να μην αναφέρουμε και τα 4 μετάλλια στο παγκόσμιο και τα 7 μετάλλια της Ασίας. Ήταν υπεύθυνος για την παρουσίαση στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, σχετικά με την ανάπτυξη του ταεκβοντό στους επερχόμενους αγώνες για το 2012.
Ο Henk, ένας πολύ καλός φίλος του masTaekwondo.com είναι ένας από τους πιο έμπειρους και σεβαστούς προπονητές σήμερα, με τη συμμετοχή του σε 9 παγκόσμια πρωταθλήματα και σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέλαβε την  εκπαίδευση για τις διαφορετικές ομάδες.
Και οι δύο Henk και  Hadi,  έδωσαν όλη τη γνώση τους πάνω στο τερέν, και κέρδισαν την προσοχή και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων αθλητών/-τριων, οι οποίοι απόλαυσαν μια πολύ σημαντική εμπειρία στο σύνολο της εκδήλωσης.
«Ήταν μια σκληρή εβδομάδα, είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά με το κίνητρο και την έμπνευση μου ανέπαφη, έδωσα όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και νέες ιδέες σε όλους όσους συμμετείχαν" ήταν τα λόγια του Henk Meijer, αποκλειστικά για το masTaekwondo.com.
Ο Χρήστος Μανώλης, ο διοργανωτής της εκδήλωσης και πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντο Βόρειας Ελλάδας, εξέφρασε την εκτίμησή του προς τους ομιλητές για την συμβολή τους, και παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στους συντελεστές για να τιμήσει το πέρασμά τους από την Ελλάδα.
 
Matias Rojas, Exclusive masTaekwondo.com
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com


1 σχόλιο:

  1. Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Το Δ.Σ του συλλόγου Α.Σ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΣ καθώς και ο προπονητής Κος Ζαρκάδας Ιωάννης θέλουμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕ KWON DO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Κο Μανώλη Χρήστο για την άψογη διοργάνωση του 1ου CAMP Αθλητών TKD.
    Από τον σύλλογό μας συμμετείχαν δύο αθλητές που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και στους δύο προπονητές ο Φουστέρης Φώτης και η Φουστέρη Χριστιάννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε