Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η WTF αναβάλει επ' αόριστον το Ασιατικό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης ΛΟΝΔΙΝΟ 2012

Πηγή: WTF, Notice, Indefinite postponement of Asian Qualification Tournament for London Olympic Games, 26 Oct 2011

Η WTF αναβάλει επ' αόριστον το Ασιατικό Προολυμπιακό  Τουρνουά Πρόκρισης για το ΛΟΝΔΙΝΟ 2012

[μετάφραση της ανακοίνωσης από τα αγγλικά]

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με μεγάλη λύπη σας πληροφορώ ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο, η Ασιατική Ένωση Ταεκβοντο και η Ομοσπονδία Ταεκβοντο Ταϊλάνδης, καταλήξαμε στην από κοινού στην απόφαση της αναβολής του Ασιατικού Προολυμπιακού Τουρνουά Πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, που είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στις 4~5 Νοεμβρίου 2011 στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Όπως έχει ήδη κοινοποιηθεί προς εσάς από την WTF με τις επιστολές στις 18 Οκτωβρίου και 24 Οκτωβρίου, παρακολουθούσαμε επισταμένα την κατάσταση στην Ταϊλάνδη, σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία Ταεκβοντο της Ταϊλάνδης, σε καθημερινή, ακόμη και ωριαία, βάση.
Η Ομοσπονδία Ταεκβοντο της Ταϊλάνδης είχε επανειλημμένως διαβεβαιώσει την WTF ότι, η Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά θα είναι σε ικανή θέση να διοργανώσει το τουρνουά όπως είχε αυτό προγραμματιστεί να γίνει, σημειώνοντας πως οι περιοχές που θα γινόταν οι αγώνες δεν είχαν επηρεαστεί.

Ωστόσο, η κατάσταση των πλημμυρών στην Μπανγκόκ, άλλαζε σε καθημερινή, ακόμη και σε ωριαία βάση, και ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε στο κοινό ότι, η Μπανγκόκ θα πλημμυρίσει σύντομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η WTF, κάποιες από τις πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί να αφιχθούν στην Μπανγκόκ, ακυρώθηκαν και επίσης οι κυβερνήσεις ορισμένων κρατών εξέδωσαν προειδοποίηση κινδύνου προς τους πολίτες τους, να αποφύγουν να ταξιδέψουν προς την Μπανγκόκ.
Κάτω από αυτές τις απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές, η WTF αισθάνεται την έντονη ανάγκη να θέση ως αρχική της προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών και των υπαλλήλων. Συνέπεια αυτού, γνωστοποιούμε ότι, το Ασιατικό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης για το Λονδίνο 2012 αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας από την WTF.

Η WTF θα ενεργήσει επιμελώς για την κατάρτιση ενός σχεδίου δράσης, συμπεριλαμβάνοντας την απόφαση για τις νέες ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής του τουρνουά, πάντα σε στενή συνεργασία με την Ασιατική Ένωση Ταεκβοντο.

Όσον αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Ταεκβοντο της Ταϊλάνδης νωρίτερα σήμερα, σημειώνουμε πως είναι λυπηρό ότι η ειδοποίηση με e-mail έγινε χωρίς την πρότερη επίσημη συζήτηση της απόφασης αυτής με την WTF και την ATU.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα μόλις γίνουν διαθέσιμες οι σχετικές πληροφορίες επί του θέματος που προέκυψε με την αναβολή του τουρνουά.

Με εκτίμηση,
Jin Yang Suk
Γενικός Γραμματέας

Κοινοποίηση: 
ATU (Ασιατική Ένωση Ταεκβοντο), 
TAT (Ομοσπονδία Ταεκβοντο Ταϊλάνδης).

Η επιστολή (αρχείο PDF, στα αγγλικά): 2011_Oct_26_-_Postponement_of_AQT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε