Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Επανεκλογή Πραγαλού στην προεδρία της ETU


Νίκη για τον Πρόεδρο της ETU, Πραγαλό
ΠΑΦΟΣ – Με ένα σύνολο από 44 ψήφους, που έλαβε, ο κ. Πραγαλός επαναεξελέγει στην θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο. Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο, συγκροτήθηκε το σώμα από 58 Εθνικές Ομοσπονδίες μέλη, με την συμμετοχή Επισήμων της ETU, όσοι είχαν δικαίωμα ψήφου. Ο κ. Sahin, αντίπαλος του επαναεκλεγμένου προέδρου, έλαβε στο σύνολο, 14 ψήφους.

Η Γενική Συνέλευση δεν εξέλεξε μόνο τον νέο πρόεδρο της, αλλά εξέλεξε επίσης και τα 14 μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, καθώς και 2 Ελεγκτές Λογιστές. Ο Επίτιμος Πρόεδρος δρ. Sun Jae Park προέδρευσε της Γενικής Συνελεύσεως κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο απέστειλε παρατηρητή στο πρόσωπο του κ. Corbin Min. Για όλη την διάρκεια των εκλογών ο δρ. Sun Jae Park τοποθέτησε ακόμη τρεις παρατηρητές για να εξασφαλίσει πως όλες οι διαδικασίες θα γίνονταν σύμφωνα με το καταστατικό της WTF.

Στις 7 Οκτωβρίου 2011, ο Πρόεδρος της WTF δρ. Chungwon Choue συνεχάρη τον κ. Πραγαλό για την νίκη του. Ο κ. Πραγαλός με την σειρά του ενημέρωσε τον δρ. Chungwon Choue μέσω επιστολής, για την συνεχή υποστήριξη του από τον ίδιο καθώς και από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ETU αλλά και από τα μέλη της ETU, τις Εθνικές Ομοσπονδίες, προς το πρόσωπο του δρ. Choue και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο.

Ο κύριος Πραγαλός έχει ήδη ορίσει 3 μέλη από το Εκτελεστικό Συμβούλιο:
  1. Τον κ. Adrian Tranter ως Αντιπρόεδρο
  2. Τον κ. Kenneth Schunken ως Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα
  3. Τον κ. Chakir Chelbat
Οι εκλογές της ETU στην Πάφο

Επιβεβαίωση του Προέδρου της ETU και του Δ.Σ.


Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, η ETU έχει εκλέξει νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο στην Γενική Συνέλευση στην Πάφο της Κύπρου στις 5 Οκτωβρίου 2011.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε