Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Με 9 Αθλητές/-τριες το Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ



Η εννεαμελής αποστολή της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης είναι έτοιμη και αναχωρεί την Πέμπτη 20/10/2011 για το Βελιγράδι της Σερβίας, με σκοπό να αγωνιστεί σε ένα ακόμη A-Class πρωτάθλημα, του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι στην πλειοψηφία τους πρωταθλητές Ελλάδος και μαζί με αυτούς και ο Τζέλλος Κλεάνθης, ο οποίος πέρυσι στέφτηκε Αργυρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Μεξικό, στην κατηγορία των εφήβων. Από φέτος όμως θα συμμετέχει μόνο στις κατηγορίες των ανδρών.
Τα ονόματα των αθλητών που θα αγωνιστούν στο Βελιγράδι είναι :
1) Μεχτερίδης Στυλιανός, πρωταθλητής Ελλάδος
2) Τζέλλος Κλεάνθης, πρωταθλητής Ελλάδος 
3) Τεληκωστόγλου Αποστόλης, πρωταθλητής Ελλάδος 
4) Τσιφτσής Γεώργιος, πρωταθλητής Ελλάδος 
5) Τσαβδαρίδου Ελισάβετ, πρωταθλήτρια Ελλάδος
6) Τσεπραηλίδου Ευαγγελία, πρωταθλήτρια Ελλάδος 
7) Μουρατίδου Κυριακή
8) Παπαδόπουλος Σ. Αθανάσιος
και 
9) Καρανάτσιου Μαρίνα, η οποία θα συμμετάσχει στην ίδια διοργάνωση με την επίλεκτη ομάδα taekwondo της Ένωσης Βορείου Ελλάδος.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, είναι A-Class και βαθμολογούμενο. Είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητές να συγκεντρώνουν βαθμούς, όχι μόνο ενόψει των εθνικών τους υποχρεώσεων, αλλά γιατί είναι ένας τρόπος ώστε να βρίσκονται συνεχώς  μέσα σε αγώνες υψηλού επιπέδου, όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και κατά συνέπεια “δοκιμάζεται” η αγωνιστική τεχνική και η ετοιμότητά τους. Επίσης, είναι και ένας τρόπος “συγκομιδής” εμπειριών και γνωριμιών με αθλητές άλλων χωρών, όχι μόνο σε επίπεδο αθλητισμού, μπορεί να είναι σε επίπεδο κουλτούρας και πολιτισμού, σχετικά με ήθη έθιμα, τρόπο ζωής, διατροφικές συνήθειες, γιορτές κ.ά. 
Την αγωνιστική ομάδα θα συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου κύριος Αλμασίδης Χρήστος. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές και τον προπονητή καλό ταξίδι και καλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε