Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτό Φιλικό Πρωτάθλημα στην Χρυσούπολη

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011, βρέθηκα στην Χρυσούπολη, την πόλη της χρυσής πρωταθλήτριας Πιπεράκη Καίτη. Στην όμορφη πόλη του νομού Καβάλας, διοργανώθηκε από τον ΑΣ Χρυσούπολης και τον προπονητή Γιάννη Θεοδώρου, ένα Ανοιχτό Φιλικό Πρωτάθλημα για τους μικρούς αθλητές αλλά και για αθλητές από την κατηγορία των Π/Κ.
Δείτε φωτογραφίες από την διοργάνωση:
Με πάρα πολλές συμμετοχές, από τους συλλόγους  και από τους αθλητές και αθλήτριες που βρέθηκαν σε αυτή την διοργάνωση, για να γνωρίσουν οι μικροί αθλητές το αγωνιστικό ταεκβοντο.
Μια πολύ όμορφη διοργάνωση στο στάδιο του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου της Χρυσούπολης, όπου βρέθηκαν και πάρα πολλοί γονείς και φίλοι για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Στο στάδιο υπήρχαν 4 τερέν, και οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10:00πμ με την κατηγορία των μικρών αθλητών. Σε κάθε τερέν υπήρχε γραμματεία και κεντρικός διαιτητής, επίσης η κεντρική γραμματεία είχε αναλάβει το δύσκολο έργο του συντονισμού και από τα μεγάφωνα γίνονταν οι ανακοινώσεις για την προσέλευση των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο. Στο ένα από τα τερέν τον ρόλο του κεντρικού διαιτητή είχε αναλάβει η πρωταθλήτρια Πιπεράκη Καίτη. Περιφερειακά και εντός του σταδίου υπήρχε ο χώρος για την προθέρμανση των αθλητών. Εκτός του σταδίου και στην είσοδο του, υπήρχε μια πολύ καλά οργανωμένη καντίνα. 
Στις 12:00πμ, έγινε μια μικρή διακοπή για να γίνει η παρουσίαση των συλλόγων που έφτασαν τους 26 τον αριθμό. Πάνω από 400 συνολικά αθλητές και αθλήτριες σχημάτισαν γραμμές στην μέση του σταδίου. Ο προπονητής Γιάννης Θεοδώρου, αφού καλωσόρισε τους συλλόγους, τους αθλητές και τους θεατές, πέρασε στις βραβεύσεις των αθλητριών που ήταν, η Πιπεράκη Καίτη, η Γκουτούλα Αικατερίνη και η Αθανασοπούλου Αρετή. Τις απονομές των βραβείων έκαναν, ο πρόεδρος της Ε.ΤΑ.Β.Ε., Μανώλης Χρήστος και τοπικοί παράγοντες. 
Μετά το τέλος των απονομών, οι αγώνες συνεχίστηκαν και από νωρίς το απόγευμα άρχισαν και οι αγώνες των Π/Κ. Οι αγώνες των Π/Κ έγιναν με PSS της LaJust και Daedo και το έργο της διαιτησίας το ανέλαβε ένα κλιμάκιο, πλέον των 10 διαιτητών που παρευρέθη από την ΕΛ.Ο.Τ., για να διεξάγει τους αγώνες σύμφωνα με τους κανονισμούς, με επικεφαλής τον Τζουμπελίδη Γιώργο. 
Στις 08:00μμ. οι αγώνες ολοκληρώθηκαν και οι συμμετέχοντες και οι θεατές αποχώρησαν ικανοποιημένοι από την όλη διοργάνωση-γιορτή του ταεκβοντο.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν:
ΑΣ TKD "ΑΤΛΑΣ" ΘΑΣΟΥ
ΑΣ TKD WTF "ΠΡΟΜΑΧΟΣ" ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΑΟΓ TKD ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΣ "ΠΡΩΤΕΑΣ" ΣΕΡΡΩΝ
ΣΓ "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΓΣ TKD ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΑΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΞΑΝΘΗΣ
ΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ "ΑΘΛΗΣΙΣ"
ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ "ΖΕΝ"
ΑΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2000" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΦΟ TKD ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΑΣ "ΠΥΓΜΗ" ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΣ "ΑΘΛΗΤΗΣ" ΠΕΡΑΙΑΣ
ΑΣ "ΑΘΛΟΦΟΡΟΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΣ "ΣΥΓΧΡΟΝΟ TKD" ΔΡΑΜΑΣ
ΑΣ "ΦΩΤΙΑ" ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΟΤ "ΟΡΦΕΑΣ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΣ "ΠΗΓΑΣΟΣ" ΣΥΚΕΩΝ
ΑΓΣ ΞΑΝΘΗΣ
"ΑΘΛΟΡΑΜΑ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΣ TKD ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΣ "ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ" ΞΑΝΘΗΣ
ΑΟΓ "ΠΗΓΑΣΟΣ" ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
ΑΣ "ΣΑΡΙΣΑ"
ΑΦΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
"ΤΖΕΝΕΣΙΣ" ΞΑΝΘΗΣ

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που συνέβαλλε στην προώθηση και προβολή του αθλήματος μας.
Το Δ.Σ. και ο προπονητής Γιάννης Θεοδώρου, του ΑΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συλλόγους και τους αθλητές και αθλήτριες τους για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση. 
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους:
ΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣ ΑΦΛΟΦΟΡΟΣ, ΑΣ ΟΡΦΕΑΣ και ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ για την ευγενική τους παραχώρηση, του πολύτιμου εξοπλισμού τους (θώρακες PSS, Η/Υ και εφαρμογές) και της τεχνολογικής υποστήριξης τους.
Επίσης, θερμούς χαιρετισμούς και σε όλους όσους παραβρέθηκαν στο στάδιο και τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους τον σύλλογο μας και την πόλη μας. Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε