Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση από την WTF στην "Δοκιμαστική Διοργάνωση", Λονδίνο 2012

Πηγή: WTF, Test Event for London 2012 Olympic Games - Awarding of G-3 grade, 18 Oct 2011 
Αγαπητοί Συνάδελφοι (Εθνικές Ομοσπονδίες, Μέλη της WTF),
Όπως έχετε ενημερωθεί από την WTF και την LOCOG (London Organising Committee of the Olympic Games, Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου), «Το Λονδίνο Ετοιμάζει Διεθνή Πρόσκληση για το Ταεκβοντο», που με άλλα λόγια είναι μια “Δοκιμαστική Διοργάνωση” για το άθλημα του ταεκβοντο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 και θα πραγματοποιηθεί τις 3~4 Δεκεμβρίου 2011, στο Excel, Λονδίνο, Βρετανία.
Η φύση αυτής της “Δοκιμαστικής Διοργάνωσης”, όπως ορίζεται στον Κανονισμό με τις Ολυμπιακές Διαδικασίες της WTF, είναι τέτοια που σκοπό έχει να δοκιμαστούν όλες οι λειτουργικές διαδικασίες και τα τεχνικά θέματα κάτω από ένα “κανονικό” περιβάλλον αγώνων. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θεωρήται απαραίτητη η αγωνιστική συμμετοχή των καλύτερων αθλητών/-τριών, κάτι που θα είναι και η καλύτερη “βοήθεια” για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.
Ως μέρος της προσπάθειας από την WTF για την επιτυχημένη προσομοίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, αποφασίστηκε από την WTF να ανταμείψει αυτή την διοργάνωση με την τοποθέτησή της στην βαθμολογική κλάση “G-3”, πράγμα που σημαίνει πως οι συμμετέχοντες αθλητές/-τριες θα λάβουν σίγουρα πόντους στην Παγκόσμια Κατάταξη Αθλητών της WTF, από όσους φτάσουν στην 8άδα, βάση της τελικής τους κατάταξης.
Ελπίζω πως αυτή η κίνηση θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους υποψήφιους προ-ολυμπιακούς αθλητές/-τριες να αποκτήσουν βαθμούς (στην παγκόσμια κατάταξη) καθώς οδεύουμε προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Μιας και ο αριθμός των αθλητών/-τριών, ανά κατηγορία βάρους, είναι περιορισμένος στο 16, θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο taekwondo@london2012.com, το συντομότερο δυνατό για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα για την συμμετοχή των αθλητών/-τριών σας.
Επισυνάπτουμε ένα αντίγραφο του “πακέτου εντύπων” της πρόσκλησης, το οποίο περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έντυπα για την συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση.

Ειλικρινά,
Jin Suk Yang
Γενικός Γραμματέας


Η επιστολή της WTF, 2011_Oct_14_-_MNAs_re_Awarding_G-3_to_Test_Event
Το "πακέτο της πρόσκλησης", Taekwondo_Invitation_Pack_Rev1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε