Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο τύπου από τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Π/Κ & Ε/Ν
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ,
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Ανοιχτό Φιλικό  Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων με την συμμετοχή 27 συλλόγων και  410 αθλητών/-τριών από όλη την Ελλάδα.
Οι  αγώνες ξεκίνησαν στις 16/10/2011 από ώρα  10:00  στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Χρυσούπολης και ολοκληρώθηκαν στις 20:00 της ιδίας μέρας.

Περίπου στις 13:00 έγινε διακοπή των αγώνων για να γίνει η τελετή έναρξης με την παρέλαση των συλλόγων παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών αρχών, του αντιπεριφερειάρχη κ.ΓΡΑΝΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, κ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Δήμαρχος Δήμου Νέστου, διοικητή Α.Τ. Χρυσούπολης και κ.ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ  προέδρου της Ένωσης Ταεκβοντο Β. Ελλάδος και ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.
Αμέσως μετά την τελετή έναρξης που θύμιζε πραγματικά γιορτή, από τον Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ έγινε απονομή τιμητικών πλακετών στην αθλήτρια της Χρυσούπολης Πιπεράκη Κατερίνα χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, την πλακέτα κλήθηκε να απονέμει ο κ.ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ  πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Β. Ελλάδος και ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, στη συνέχεια έγινε βράβευση της Αθανασοπούλου Αρετής προπονήτρια του Α.Σ «ΦΩΤΙΑ» πρώην χρυσή πρωταθλήτρια κόσμου και Ολυμπιονίκης, την πλακέτα κλήθηκε να απονέμει ο κ.ΓΡΑΝΑΣ  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ακολούθησε βράβευση του προπονητή κ.Ιωάννη Θεοδώρου την απονομή κλήθηκε και έκανε ο κ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δήμαρχος Δήμου Νέστου και στο τέλος κλήθηκε ο κ.Νικολαΐδης Νίκος, προπονητής του συλλόγου ΑΣ «ΑΘΛΗΤΗΣ» για να παραλάβει τον έπαινο για την αθλήτρια του, Γκουτούλα Αικατερίνη χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, την απονομή έκανε ο προπονητής Ιωάννης Θεοδώρου του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ.
 
ΟΙ σύλλογοι που συμμετείχαν:
1.    ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 
2.    ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΑΤΛΑΣ» ΘΑΣΟΥ 
3.    ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ WTF «ΠΡΟΜΑΧΟΣ» ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
4.    ΑΟΓ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 
5.    ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΠΡΩΤΕΑΣ» ΣΕΡΡΩΝ 
6.    ΣΓ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
7.    ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
8.    ΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΞΑΝΘΗΣ 
9.    ΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ «ΑΘΛΗΣΙΣ»
10.  ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ «ΖΕΝ»
11.  ΑΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2000», ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
12.  ΦΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
13.  ΑΣ «ΠΥΓΜΗ» ΒΕΡΟΙΑΣ
14.  ΑΣ «ΑΘΛΗΤΗΣ», ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
15.  ΑΣ «ΑΘΛΟΦΟΡΟΣ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
16.  ΑΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΟ» ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΡΑΜΑΣ
17.  ΑΣ «ΦΩΤΙΑ» ΑΤΤΙΚΗΣ
18.  ΑΟΓ «ΟΡΦΕΑΣ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
19.  ΑΣ «ΠΗΓΑΣΟΣ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
20.  ΑΓΣ ΞΑΝΘΗΣ 
21.  «ΑΘΛΟΡΑΜΑ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 
22.  «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» ΞΑΝΘΗΣ 
23.  ΑΟΓ «ΠΗΓΑΣΟΣ» ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
24.  ΑΣ «ΣΑΡΙΣΑ»
25.  ΑΦΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 
26.  «ΤΖΕΝΕΣΙΣ» ΞΑΝΘΗΣ

 
ΠΟΛΥΝΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Στους  τρεις πολύνικες συλλόγους απενεμήθησαν κύπελλα για την κατάκτηση των περισσότερων χρυσών μεταλλίων.  
1ος σύλλογος ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με 16 χρυσά μετάλλια
2ος σύλλογος «ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ» ΞΑΝΘΗΣ με 8 χρυσά μετάλλια
3ος σύλλογος ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΠΡΩΤΕΑΣ» ΣΕΡΡΩΝ με 3 χρυσά μετάλλια

 

Δήλωση του Ιωάννη Θεοδώρου προπονητή ΑΣ ΤΑΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ:
Καταρχήν συγχαίρω τους αθλητές/-τριες της Χρυσούπολης για την αγωνιστική τους παρουσία και το ήθος τους κατά την διάρκεια των αγώνων και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα σε 27 συλλόγους.
Οι αγώνες έγιναν την κατάλληλη χρονική στιγμή για τους συλλόγους που ετοιμάζουν τους αθλητές τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει τον Δεκέμβριο 2011 και πιστεύω ότι αποκόμισαν αγωνιστική εμπειρία για το μέλλον τους. Εμείς προσπαθήσαμε να  οργανώσουμε το στάδιο έτσι ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά χωρίς να υπάρξει ταλαιπωρία στους αγωνιζόμενους αλλά  και στους επισκέπτες που έφτασαν περίπου τους 2000, τοποθετήσαμε PSS της LaJust και Daedo  σε τέσσερα τερέν και το έργο της διαιτησίας το ανέλαβε κλιμάκιο διαιτητών από την ΕΛ.Ο.Τ.
Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο θετικά στις απαιτήσεις της διοργάνωσης παρότι υπήρχε  υψηλός αριθμός συμμετεχόντων και σημειώσαμε κάποιες ελλείψεις ή και παραλείψεις, ελάχιστες στον αριθμό, ώστε στην επόμενη διοργάνωση  μας να είμαστε ακόμη καλύτεροι.
Θέλω να ευχαριστήσω  τους  αθλητικούς συλλόγους ΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣ «ΑΘΛΟΦΟΡΟΣ», ΑΣ «ΟΡΦΕΑΣ» και ΑΣ «ΠΡΩΤΕΑΣ» για την ευγενική τους παραχώρηση, του πολύτιμου εξοπλισμού τους (θώρακες PSS, Η/Υ και εφαρμογές) και της τεχνολογικής υποστήριξης τους.
Επίσης, χαιρετίζω όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την αθλητική εκδήλωση  του συλλόγου μας και όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στην όλη διοργάνωση, τους ευχαριστώ θερμά και τους συγχαίρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε