Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Στα "σκαριά" η ίδρυση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Ανακοινώθηκε η λήψη της πρωτοβουλίας από κάποια άτομα (δεν είναι γνωστά ακόμα και ούτε υπάρχει και λόγος να γίνουν γνωστά) για την ίδρυση συλλόγου με την επωνυμία "Σύλλογος Φίλων Ταεκβοντο". 
Από τις πληροφορίες που βρήκαμε, είναι μια κίνηση οργανωμένης δράσης για την προώθηση και την εξέλιξη του ταεκβοντο στην Ελλάδα, δράση που θα έχει ως σκοπό, μέσα από την διαφάνεια και την αντικειμενικότητα να "βάλει" το ταεκβοντο στην θέση που του αξίζει "δρώντας και αντιδρώντας" σε κάθε μια κατάσταση και κίνηση (ή ακινησία) των διοικούντων το ταεκβοντο σήμερα.

Εν αναμονή της αναγνώρισης του συλλόγου από το πρωτοδικείο (τα γνωστά: καταστατικά, μέλη, σφραγίδες κτλ.), αφού όπως κάθε άλλος σύλλογος και σωματείο θα πρέπει να "νομιμοποιηθεί" μέσα από την γνωστή διαδικασία ίδρυσης, θα περιμένουμε την δημοσιοποίηση των λεπτομερειών που θα διέπουν αυτόν τον σύλλογο. Μόλις μας δοθούν οι σχετικές πληροφορίες θα τις αναρτήσουμε για να σας ενημερώσουμε.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μια πρωτοβουλία ή καλύτερα η έναρξη μιας πρωτοβουλίας που χρειαζόταν το ταεκβοντο στην Ελλάδα. Το άθλημά μας πρέπει να αρχίσει να βλέπει και να πηγαίνει προς τα εμπρός. Τα βαρίδια και ότι φρενάρει την εξέλιξη του αθλήματος θα πρέπει να φύγουν από την μέση. Από την αρχική ανακοίνωση για την ίδρυση του ΣΦΤ (Σύλλογός Φίλων Ταεκβοντο) κρατάμε το "Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ" και αναμένουμε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να πάρει σάρκα και οστά μια πραγματικά θετικότατη πρωτοβουλία.

Χαιρετίζω αυτήν την πρωτοβουλία, που πήραν κάποια άτομα, για να γίνει κάτι και να "ξεκολλήσουμε" από τα μικροσυμφέροντα και τις μικροπολιτικές του χθες και του σήμερα και να πάμε όλοι μαζί εμπρός προς το μέλλον του αθλήματος. Και δηλώνω "παρών" και έτοιμος να "στρατευθώ" και να υποστηρίξω αυτή την κίνηση.

Αναμένουμε για τις εξελίξεις...

4 σχόλια:

Σχολιάστε