Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Διακρίσεις για το ταεκβοντο και στην ψηφοφορία του ΠΣΑΤ

(Πηγή: ΠΣΑΤ, ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ » ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ 2011 – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, 05/12/2011)
 

Στις 5 Δεκεμβρίου 2011 δημοσιεύτηκε ένα άρθρο από τον ΣΚΑΪ.gr σχετικά με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων - μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011.
Στους αθλητές και αθλήτριες που ψηφίστηκαν και συμπεριλήφθηκαν στον αντίστοιχο κατάλογο υπάρχουν αθλητές/-τριες και από το WTF ολυμπιακό ταεκβοντο. 
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που μπήκαν σε αυτό τον κατάλογο είναι (θέση, ονομ/νυμο, άθλημα και βαθμοί):

16. Νικολαϊδης Αλέξανδρος (Ταεκβοντό): 30
31. Γκουντούλα Κατερίνα (Ταεκβοντό): 8
33. Πιπεράκη Κατερίνα (Ταεκβοντό): 8

 
και στις ομάδες:
 
17. Εθνική Ομάδα Ταεκβοντό Νεανίδων: 10


Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρονται τα εξής:
"Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, διοργανώνεται από τον ΠΣΑΤ εδώ και 58 χρόνια και έχει γίνει πλέον θεσμός για τα αθλητικά πράγματα της χώρας μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της φετινής ψηφοφορίας, στην οποία πήραν  μέρος 451 μέλη του ΠΣΑΤ..."

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία - θεσμός για τα ελληνικά αθλητικά δεδομένα είναι μια από τις ποιο έγκυρες και έγκριτες θεσμικές διαδικασίες. Περιμένουμε, για το 2012, οι αθλητικοί συντάκτες της χώρας μας, να αρχίζουν να μας "θυμούνται" πιο πολλές φορές και όχι μόνο όταν γίνονται ολυμπιάδες ή στο τέλος κάθε χρόνου στην ψηφοφορία των κορυφαίων της χρονιάς. 
Η συμμετοχή και η ανάδειξη του αθλητή και των αθλητριών του αθλήματος μας σε αυτή την διαδικασία, μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το αγαπημένο μας ταεκβοντο.
Μπράβο στους αθλητές/-τριες μας για τις διακρίσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε