Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Στατιστικά στοιχεία για τον Απρίλιο 2012 
Για το tkd greece CLUBS
 
Οι επισκέπτες του Απριλίου έφτασαν τους 2378 (1791 ήταν τον Μάρτιο), οι επισκέψεις τις 5708 (4059 τον Μάρτιο), το ποσοστό των Νέων Επισκεπτών έφτασε στο 35,34% (39% τον Μάρτιο) και το ποσοστό των Επισκεπτών που επιστρέφουν στο 64,66% (70% τον Μάρτιο), τέλος ο μέσος όρος του χρόνου εμφάνισης ανά σελίδα κυμάνθηκε στα 3:37 λεπτά της ώρας (2:55 τον Μάρτιο).
Παρατηρείται μια μεγάλη άνοδο στις επισκέψεις που οφείλεται στις ανταποκρίσεις μας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν 2012 (3 με 8 Απριλίου) που έγινε στην Αίγυπτο. Σταθεροποίηση στους επισκέπτες που επιστρέφουν (κάτι σαν "φανατικοί" οπαδοί του blog) και ανέβηκε και ο χρόνος που "μένουν" στα άρθρα μας οι επισκέπτες μας.
Θα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ ως ανταπόδοση για την τιμή που μας κάνετε και μας διαβάζετε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά, να προσφέρουμε πληροφόρηση και ενημέρωση. Θα θέλαμε όμως μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχολιασμούς και στην κατάθεση της γνώμης και των απόψεών σας.
Όπως πάντα στην κάρτα με την "Επισκόπηση Περιεχομένου" τοποθετήσαμε και τα  Links με τους τίτλους από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις/σελίδες.
Η κάρτα που δείχνει την ροή των προβολών των σελίδων που ακολουθούνται στην σειρά από τους επισκέπτες μας και την κάρτα με την Συνοπτική αναφορά των στοιχείων για το blog, καθιερώθηκε πλέον και θα την συμπεριλαμβάνουμε σε κάθε αναφορά μας.

Το blog είναι αφιερωμένο στο ελληνικό ταεκβοντο και στους ανθρώπους και τους οργανισμούς του. Οι σύλλογοι, οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες, οι γονείς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται και αγαπούν το άθλημα του ταεκβοντο είναι η πρωταρχική μας μέριμνα.

Από τα δυο "παράθυρα" με διαφημίσεις από το σύστημα της Google AdSense, αφήσαμε το ένα γιατί θεωρήσαμε ότι είναι αρκετό. Επίσης ενεργοποιήθηκε και το σύστημα επιλογής των διαφημίσεων που επιτρέπεται να εμφανίζονται και έτσι ρυθμίζουμε συνεχώς και μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις που είναι άσχετες. Για κάθε ένα κλικ που οι επισκέπτες μας κάνουν στο παράθυρο με τις διαφημίσεις, ο λογαριασμός του blog "κερδίζει" κάποιο ποσό (περίπου 0,10 ευρώ). Το όλο εγχείρημα είναι σε δοκιμαστική φάση και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα το κρατήσουμε ή όχι. Αν το κρατήσουμε, τα χρήματα που βγαίνουν, θα αποδίδονται με κάποιο τρόπο πίσω στο ταεκβοντο (θα βρούμε με ποια φόρμουλα μπορεί να γίνει αυτό). Παραμένουμε σε "προσωρινή κατάσταση" για αυτό το θέμα προς το παρόν, για να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη και για το αν θα το κρατήσουμε στο blog.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε