Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Υποτροφία στην Πιπεράκη από το Ίδρυμα Λεβέντη

Το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη ανακοίνωσε τις υποτροφίες που χορηγεί για το 2011. Ανάμεσα στους αθλητές που επιλέχθηκαν για να λάβουν την υποτροφία είναι και η αθλήτρια του ταεκβοντο Πιπεράκη Αικατερίνη. Μάλιστα στην σειρά του καταλόγου των υποτροφιών από το ίδρυμα, η αθλήτρια του ΑΣ Χρυσούπολης βρίσκεται στην 5η θέση. Τόσο η αθλήτρια όσο και το άθλημα του ταεκβοντο βρίσκουν την αναγνώριση που τους αξίζει. 
Συγχαρητήρια στην αθλήτρια, στον σύλλογο της, στον προπονητή της Ιωάννη Θεοδώρου και φυσικά στους γονείς της

Καίτη και εις ανώτερα, με τις θερμότερες ευχές μας. Μπράβο κορίτσι μου.
Η Πιπεράκη Καίτη στην απονομή των μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν 2011, τον Οκτώβριο, στην Πάφο της Κύπρου, όπου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ν[52-]

(Πηγή: The A.G. LEVENTIS FOUNDATION, Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας, AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 2011)

Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

   Το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, εδώ και 12 χρόνια, ενισχύει την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών μέσω του θεσμού των Υποτροφιών  Ολυμπιακής Προετοιμασίας. Οι Υποτροφίες, 25 κάθε χρόνο, ύψους 4.000 ευρώ κάθε μία, αφορούν αθλήτριες και αθλητές ολυμπιακών ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο.     

   Το Ίδρυμα, διαπιστώνοντας τις πρόσθετες δυσκολίες που έχει προκαλέσει στη χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού η οικονομική κρίση, απεφάσισε να μην πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση απονομής των Ολυμπιακών Υποτροφιών και να χρηματοδοτήσει με το σχετικό ποσό δύο ακόμη υποτροφίες.

   Έτσι, ο συνολικός αριθμός των υποτροφιών αυξάνεται στις 27.  Οι αθλήτριες και αθλητές που θα λάβουν τις υποτροφίες για το 2011 είναι:



Η ευχαριστήρια επιστολή του Δ.Σ. του Α.Σ. Χρυσούπολης προς το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη για την υποτροφία προς την αθλήτρια του συλλόγου, Αικατερίνη Πιπεράκη:

 
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
 

8 Φεβρουαρίου 2012
Προς : Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη

Με συναισθήματα χαράς υποδεχτήκαμε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας από το ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, σχετικά με την επιλογή της αθλήτριας μας Πιπεράκη Αικατερίνη μετά από αξιολόγηση των αθλητικών διακρίσεων της.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, ο προπονητής κ. Θεοδώρου Ιωάννης, η αθλήτρια Πιπεράκη Αικατερίνη και οι γονείς της, επιθυμούμε να δηλώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποτροφία και όχι μόνο αλλά συνολικά για το έργο του ιδρύματος και την κοινωνική προσφορά του σε πολλούς τομείς.

Επειδή είναι γνωστό ότι οι δυνατότητες του αθλητισμού ως συστατικό πολιτισμικό στοιχείο της παιδείας μας, αποτελούν το θεμέλιο λίθο για τους υγιείς προσανατολισμούς της κοινωνίας και ειδικότερα της νεολαίας, το ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη με το έργο του συμβάλει στη φιλοσοφία αυτή και το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι καλή συνέχεια στις προσπάθειας σας.

Με τιμή
Το Δ.Σ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε