Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Το Παγκόσμιο Σύστημα Μελών της WTF

(Πηγή: WTF, Notice, WTF Global Membership System (GMS) Promotional Video, 25 May 2012)
[μετάφραση Σίμος Δαλκυριάδης]

Το Παγκόσμιο Σύστημα Μελών της WTF [WTF Global Membership System (GMS)], βίντεο προώθησης

Αγαπητέ Κύριε/Κυρία,

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας ενημερώνω όλους σχετικά και την κατάσταση της εξέλιξης πάνω στο Παγκόσμιο Σύστημα Μελών της WTF.
Το όλο πρότζεκτ ακολουθεί τις τελευταίες παρουσιάσεις που έγιναν στην Αίγυπτο.

Ο αντικειμενικός σκοπός του WTF GMS είναι να αναδιοργανώσει την λειτουργία της παγκόσμιας κοινότητας του ταεκβοντο σε ένα κοινό και άμεσης προσπέλασης σύστημα, που θα ενσωματώνει πλήρως τα μέλη, τις διοργανώσεις και το σύστημα διαχείρισης αγώνων για τις Εθνικές Ομοσπονδίες Μέλη μας, που θα έχουν πρόσβαση και δυνατότητα χρήσης σε αυτό.

Στην καρδία αυτού του συστήματος βρίσκεται ο μοναδικός ισόβιος αριθμός ταυτότητας (WTF ID number) που θα αποδίδεται σε κάθε εγγεγραμμένο μέλος. Αυτός ο αριθμός ταυτότητας θα συνδέεται με το κάθε μέλος σε ισόβια βάση και γιαυτό κάθε σχετική δραστηριότητα στο ταεκβοντο θα είναι συνδεδεμένη με αυτόν τον αριθμό καθώς και όλο το σύστημα θα βρίσκεται μονίμως σε κατάσταση που θα μπορεί να είναι προσπελάσιμο.

Μέσω αυτού του καναλιού της WTF για την κατοχύρωση και την διαχείριση αγώνων των διοργανώσεων και την χρήση ενός ενιαίου παρεχόμενου συστήματος θα δοθεί μεγάλη ώθηση στην αποτελεσματικότητα των Εθνικών Ομοσπονδιών Μέλη μας σε κάθε επίπεδο που σχετίζεται με την οργάνωση και διαχείριση αγώνων και διοργανώσεων και σε κάθε επίπεδο που αυτά απαιτούν αποτελεσματική διαχείριση.

Το ΠΛΗΡΕΣ WTF GMS συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καθορίζεται λεπτομερώς και θα ελεγχθεί στις Εθνικές & Ηπειρωτικές διοργανώσεις και στα Πρωταθλήματα της WTF καθ' όλη την διάρκεια του 2012, με σκοπό να δοθεί το σήμα της τελικής του εκκίνησης ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα στις αρχές του 2013 και να αποδοθεί προς χρήση στις Εθνικές Ομοσπονδίες Μέλη μας.

Υπολογίζουμε στην κάθε μια Εθνική Ομοσπονδία Μέλος μας να υποστηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια στοχεύοντας στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των διοργανώσεων μας. Ενθαρρύνω όλους σας να διαδώσετε τους συνδέσμους με τα βίντεο που υπάρχουν παρακάτω σε όλους τους ταεκβοντο φίλους σας ώστε να είναι δυνατή η εκπαίδευση και η διάδοση αυτής της τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας που επιχειρείτε από την WTF.

Αν έχετε κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις πάνω στο βίντεο του WTF GMS, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον κ. 
Justin Tenbeth (WTF Project Manager) στο wtfexpansion@wtf.org.

WTF GMS Video Links
WTF GMS Video – English – http://youtu.be/WJaPkqKvgnk
WTF GMS Video – French – http://youtu.be/aPlRFb6bMjQ
WTF GMS Video – Spanish – http://youtu.be/TKr6KVnpvEA
WTF GMS Video – Korean –  http://youtu.be/OugWLFKcUSQ
WTF GMS Video – Arabic – http://youtu.be/Yw8howgZAoY
WTF GMS Video – Russian – http://youtu.be/7MJD5y-qe5g
WTF GMS Video – German - http://youtu.be/EHnxQB9KpYw
WTF GMS Video – Portuguese - http://youtu.be/8o4k42n4owk


Μετά τιμής, 
(υπογραφή)
Jean-Marie Ayer
Γενικός Γραμματέας

Αρχείο: Η Επιστολή σε μορφή αρχείου PDF (
WTF GMS Video official letter - 28th May 2012)

[σχολιασμός]
Η WTF προσπαθεί να οργανώσει κάτω από μια κοινή "ομπρέλα" όλες τις διοργανώσεις αγώνων. Θέλει να δώσει την δυνατότητα σε όλες τις Εθνικές Ομοσπονδίες Μέλη της να έχουν σε μια κοινή και πιστοποιημένη πλατφόρμα όλα εκείνα τα εργαλεία που θα βοηθήσουν στην διαχείριση μιας διοργάνωσης αγώνων. 
Οποιαδήποτε "επίσημη" διοργάνωση αγώνων, είτε Εθνική, είτε Ηπειρωτική είτε Παγκόσμια, θα μπορεί να οργανωθεί και να γίνει η διαχείρισή της, μέσα από αυτό το ενιαίο σύστημα που θα τρέχει σε υπολογιστές με την χρήση του internet. 
Η WTF εδώ και πολύ καιρό έχει καθιερώσει το σύστημα με την έκδοση ταυτοτήτων για τους αθλητές/αθλήτριες, τους προπονητές και παράγοντες και τα μέλη που απαρτίζουν τις Εθνικές Ομοσπονδίες. Με αυτήν την παγκόσμια ταυτότητα, κάθε εμπλεκόμενος με το ταεκβοντο και την διοργάνωση αγώνων έχει μια μοναδική οντότητα. Έτσι γίνεται εύκολα και η πιστοποίηση για τις συμμετοχές σε αγώνες και η παρακολούθηση των αθλητών/αθλητριών και των επιδόσεων τους (Παγκόσμια Κατάταξη Αθλητών).

Με την εφαρμογή και ενός πλήρους συστήματος οργάνωσης και διαχείρισης αγώνων, πλέον θα γίνει εφικτό για κάθε έναν διοργανωτή να διοργανώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αγώνες. 
Πλέον όλα τα εργαλεία που θα χρειαζόταν ένας διοργανωτής θα βρίσκονται σε ένα και μοναδικό σύστημα. Οι συμμετοχές και οι ταυτοποίηση των αθλητών, τα pulls, η καταγραφή των αγώνων και τα τελικά αποτελέσματα κατάταξης θα γίνονται όλα με το νέο σύστημα της WTF.


[Θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό όταν θα έχουμε συλλέξει περισσότερες πληροφορίες σχετικά]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε