Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Προβολή και ενημέρωση Συλλόγων ταεκβοντο

Δημιουργήσαμε αυτό το blog, με την ονομασία taekwondo greece CLUBS, για να συλλέξουμε όλες τις τοποθεσίες με τις σελίδες των Συλλόγων Ταεκβοντο στην Ελλάδα, έτσι θα υπάρχει μια τοποθεσία στο internet όπου θα προβάλλονται οι ελληνικοί σύλλογοι του αθλήματος.
Εδώ θα τοποθετούνται οι σύνδεσμοι προς τις σελίδες των συλλόγων ταεκβοντο (gadget "Σύλλογοι Βορείου Ελλάδας" στην αριστερή πλευρά και "Σύλλογοι Νοτίου Ελλάδας" στην δεξιά πλευρά), και όσοι σύλλογοι έχουν σελίδα σε μορφή blog (σε blogger ή σε wordpress) θα τοποθετούνται και στο ειδικό gadget "Τα νέα των συλλόγων" (δείτε στο κάτω μέρος), όπου θα εμφανίζονται τα τελευταία νέα τους. 



Η σειρά στους συνδέσμους είναι αλφαβητική ενώ στο "Τα νέα των συλλόγων" η εμφάνιση είναι με ημερομηνιακή σειρά δημοσίευσης αναρτήσεων από την πιο πρόσφατη έως και την πιο παλιά (όπως αυτές δημοσιεύονται στα blogs).


Αν θέλετε να συμπεριλάβουμε και τον δικό σας σύλλογο μπορείτε να μας αποστείλετε στο e-mail: 
την διεύθυνση (url) της σελίδας σας και εμείς θα την συμπεριλάβουμε στις λίστες προβολής.

Με αυτό τον τρόπο οι σύλλογοι θα μπορούν να προβάλλονται σε ένα κοινό σημείο και οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να "βρίσκουν" τις πληροφορίες για τους συλλόγους πιο εύκολα. Ας πούμε, ένα είδος "χρυσού οδηγού" με τις διευθύνσεις των συλλόγων ανά την Ελλάδα. Επίσης, με τις δυνατότητες και τις ευκολίες που δίνει η τεχνολογία των blogs στο internet, θα εμφανίζονται σε μια λίστα όλα τα πρόσφατα νέα από τις αναρτήσεις που δημοσιεύονται στα blogs των συλλόγων και ο αναγνώστης θα μπορεί με μια ματιά να βρει, να διαβάσει και να ενημερωθεί από όλες τις τελευταίες αναρτήσεις των συλλόγων. Ακόμη μια προσπάθεια του tkdgr για την προβολή του ελληνικού ταεκβοντο.

Με τιμή και αγάπη για το ελληνικό ταεκβοντο,
Η ομάδα του 
tkd greece CLUBS

ΥΓ. Η ομάδα του tkd greece CLUBS μέσα στο πλαίσιο προβολής του Ελληνικού ταεκβοντο θα οργανώσει ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει με την τεχνογνωσία του, τους συλλόγους που δεν έχουν σελίδα στο internet. Αναμείνατε για τις εξελίξεις...