Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Η WTF σχετικά με το “7ο WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo Poomsae”

(Πηγή: masTaekwondo.com+, WTF Aclaration about the “7th WTF World Taekwondo Poomsae Championships”, Νότια Κορέα|masTaekwondo+|11/13/2011 21:37:00)
WTF

Η WTF σχετικά με το “7ο WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo Poomsae”

Αναφερόμενη στην αποκλειστική συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ταεκβοντο της Κολομβίας, κ. Raul Pinzon Salamanca, που δημοσιεύθηκε από masTaekwondo.com, η WTF καθιστά σαφές ότι αυτές οι ειδήσεις δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.


Ο κ. Jung-ae Park (από το Αθλητικό Τμήμα της WTF) εξηγεί, “δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα από την WTF, καθώς αυτό θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί επίσημα, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που διεξάγονται ακόμα για την επιλογή, από τις μέχρι τώρα αιτήσεις για την φιλοξενία της διοργάνωσης
.

Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η διοργανώτρια πόλη της εκδήλωσης δεν έχει καθοριστεί ακόμη και οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από το masTaekwondo.com, είναι μόνο οι επίσημες δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας Ταεκβοντο της Κολομβίας, κ. Raul Pinzon Salamanca, που μας δόθηκαν στην αποκλειστική συνέντευξη που έγινε από εμάς.

Exclusive masTaekwondo.com
Official Sponsor of WTF Pan American Qualification Tournament
masTaekwondo+
info@mastaekwondo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε